Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miert apasztják el a tejüket?

Miert apasztják el a tejüket?

Figyelt kérdés

Sokszor lâtom itt , h irjak az anyukak , h ellett apasztva a tejuk, de nem azert mert nem akartak szoptatni? Akkor megis miert? Indokot soha nem latok errol....

Masik kerdes , jovore lesz mellmutetem egy kis nagyobbitas, (aki elitel annak mar most szervusz) semmi mellem nincs ezert lesz , de a lenyeg.ha kesobb lesz gyermekem en szeretnem szoptatni ha lesz tejem. Remelem lesz... szval mit tehetek annak erdekeben h ne veszitse el a formajat valahol olvastam h egy anyuka ugy ovja a mellei formajat (szilikonos) , hogy mindig szoros melltartoban van es sportmelltartoban alszik es semmit sem valtozott a melle. Ebben gondolom van genetika , de azt nekem senki ne mondja h nem lehetunk az ellen h szep maradjon amennyire lehet es ne repedezzen kI tulsagosan..koszi elore is a valszokat

Szep Napot!

2016. ápr. 29. 10:49
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Utolso nagyon szepen leirtad, szerencses vagy.:) vigyazz rá!
2016. ápr. 29. 14:20
 32/35 anonim ***** válasza:
48%
Egyszer láttam egy musort, hogy tudott a nő szilikonos cicivel szoptatni. A mirigyek mögé volt betéve a szilikon, így nem volt gond. Ha nem tudod szoptatni a gyereket, vagy ha igen, magánügy. Senki nem fogja megkérdezni a ballagásan, hogy anyatejes volt-e. Gyerekkel való kapcsolatot, közel kerülést nem ez határozza meg, hanem a mindennapos törődés, gondoskodás. Ha szeretnél műcicit, akkor minél hamarabb, hogy kiegyensulyozott életed legyen - amiből csak egy van.
2016. ápr. 29. 14:43
 33/35 A kérdező kommentje:
Koszonom h irtal a szilikonmell nem akadalyozza senkinek a szoptatast, ha valakinek szilikonmell mellett nincs teje arrol sem a szilikon tehet. Mindegy hova teszik, tevhit h gâtolja a szoptatasban az anyukat. Az orvost is kerdeztem. De egyebkent maximalisan egyetertek veled. Ment a zöld kèz.
2016. ápr. 29. 14:45
 34/35 anonim ***** válasza:

Ha a mellbimbónál rakják be akkor befolyásolja!

Ha mell alatt vágnak izom mögé akkor nem.

2016. ápr. 29. 15:26
 35/35 A kérdező kommentje:
Akkor sem feltetlen, csak fenn all a veszelye.:)
2016. ápr. 29. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!