Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miert apasztják el a tejüket?

Miert apasztják el a tejüket?

Figyelt kérdés

Sokszor lâtom itt , h irjak az anyukak , h ellett apasztva a tejuk, de nem azert mert nem akartak szoptatni? Akkor megis miert? Indokot soha nem latok errol....

Masik kerdes , jovore lesz mellmutetem egy kis nagyobbitas, (aki elitel annak mar most szervusz) semmi mellem nincs ezert lesz , de a lenyeg.ha kesobb lesz gyermekem en szeretnem szoptatni ha lesz tejem. Remelem lesz... szval mit tehetek annak erdekeben h ne veszitse el a formajat valahol olvastam h egy anyuka ugy ovja a mellei formajat (szilikonos) , hogy mindig szoros melltartoban van es sportmelltartoban alszik es semmit sem valtozott a melle. Ebben gondolom van genetika , de azt nekem senki ne mondja h nem lehetunk az ellen h szep maradjon amennyire lehet es ne repedezzen kI tulsagosan..koszi elore is a valszokat

Szep Napot!

2016. ápr. 29. 10:49
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Na tessek. Megmertem szolalni es szelektaltatok magatoknak valamit belole... HOL IRTAM AZT H AZ KELL A FERFINAK? KONYORGOOOOOM!!!!!!????!???????

Azt irtam h vannak anyukak akiknek csak a gyerek szamit, a ferfi mar nem, a szex sem, a kinezet sem a mellek csak egy pont volt ezek kozul- magyarul!!!!!!ha valaki torodik a melleivel es sajat magaval akkor valoszinuleg a ferje sem fog panaszkodnI.. ismerek csinos anyukat aki CSAK MAGARA ES A GYERMEKRE koncentral a ferje meg megcsalja... nyilt titok a falunkban, es lám... nem eleg ha valaki csinos , ami annyit jelent, hogy csupan nem kell elhagyni magunkat es a ferje es noiessegre is kell gondolnI.. konyorgom.. hol a budos f*nebe irjak vagy van torvenyben h egy anya legyen ocsmány es hagyja el magat?????? Es igen sokat agyalok ezen szval lehet h nines gyermekem es meg nem is lesz kis ideig.. de ugyan mar a csinos test hol befolyasolja azt h jo anya valaki vagy sem.. hagyjuk mar...:) ha meg valakinek faj es beszeretne szolni tartsa vissza es SZERVUSZ! Az egy koszones !!! Ami azt jelenti eleg volt tavozz a rossz indulataiddal kulonben jelentelek !:) puszika...

2016. ápr. 29. 12:08
 22/35 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat egyebkent.:)

Tisztaban vagyok vele hogyha a szivem alatt hordom mar valtozni fog a velemenyem, vagy amikor a kezembe adjak! Egyrol a kettore megvaltozik majd a velemenyem , ez nagyon is lehetseges!:)

2016. ápr. 29. 12:10
 23/35 A kérdező kommentje:

15#

Akirol itt irtam a gyermeket megveri az oviban mert nemtudja bekotni a cipojet, es kiabal a par honapossal h ne bogjon!! Oviba talalkozunk amikor a sogornom lanyaert megyek...

Egy masik akire itt gondolok az csak rossz anya volt, elvettek tole a gyereket... szoval nem a testi dolgoktol lesz valakI jo vagy rossz anya, en csak azt mondom h ha. Rossz anya leszek az nem azert lesz mert lesz egy mellmutetem ami masfel nap a korhazban es a gyermeket lehet emelgetni ket het utan batran.. nemtudom milyen anya leszek De ha rossz, akkor nem a kinezetem miatt.s ha jo akkor sem.:)

2016. ápr. 29. 12:13
 24/35 A kérdező kommentje:

17es

Nem masok maganelete erdekel hanem h milyen indokok vannak. Nem nezek le senkit, csak nemtudtam egyszeruen elkepzelni h mi lehet az oka, akit zavar a kerdes nem tudom alapbol, miert is valaszol... artatlan kerdes volt , muvelodni probaltam ugymond ebben a temaban.. ha ez bun, hat kovezzetek meg.

Nemtudom hányadik kommentelo de magára ismer sztem:

Egy szoval nem mondtam h nekem minta gyerekem lesz, de valoszinuleg ha gyereket vallalok, ismerem a paromat, hogy besegitene akkor kicsit tobbet, a kozmetikus nekem 20perc nem hal bele senki ha 20percig apa figyel a gyermekre. Vagy o kel fel hozza neha napjan. Tudod ettol igazan apa de ezt hagyjuk mindjart ezert is lehurrogtok.:) uhh hogy is mereszeltempty

... nem! Nem a melleitol jo no valaki!!! Hanem attol h torodik magaval, a hazassagaval, gyerekevel, haztartassal es huseges oda ado!!! Attol h megakarja tartani a szepseget miert is rossz anya... :)

2016. ápr. 29. 12:20
 25/35 A kérdező kommentje:

18# jogom van dontenI, es valtoztatni... A dontes valtozasokat szül, es a donteseim meg boven valtozhatnak, sot.. biztosan fognak is. Egy szoval nem szoltam le itt senkit. :) a rossz anya akit ismerek meg abszolute rossz.. melyik anya kiabal egy par honapossal mert az sir... na ezt nekem ne magyarazza el senki h az jo anya.

Hat Igen a legjobb kapcsolatok is nehezen birjak az elejet de ettol nem felek annyira! Tudom h mellettem lesz. Alig varja h gyermeket szuljek Neki. A novere gyerekeivel valami hihetetlenul jol banik.:) van h ott vagyunk napokat es felkel a keresztlanyahoz.:)

2016. ápr. 29. 12:23
 26/35 A kérdező kommentje:

19# a parom a mai napig azt mondja neki jo igy a mellem de nem fog megahragudni ha nagyobb lesz mert akkor vegre nem hallja tobbe a panaszkodasom ami neha el-el hagyja a szamat! :)

Nem fog elhagyni ha meghizom szules utan vagy elott, de szerinte is tulzas h egy ket no 1-2 evvel a szules utan sem kepes kicsit figyelni magara es a hazassagara. En nem itelek el senkit akkor engem se tessek eliteni , meg a velemenyemet se...:) ami naprol napra valtozhat!

2016. ápr. 29. 12:27
 27/35 anonim ***** válasza:
84%
És kedves kérdező,mi van az apákkal? Sok kapcsolatot ugyanis ők csesznek el.Azt már leírtad,hogy milyen nőnek meg anyának kell lenni szerinted,csak nekem az a gondom,hogy a férfiak megint kimaradtak.Mi legyünk szépek,csinosak,jó anyák,szexisek,meg még dolgozzunk is,főzzünk jól,szaggassuk a nokedlit,és az apukák??? Őket valahogy nem hatja meg ez a teljesítmény kényszer és lefogadom hogy haveri körökben rohadtul nem az a téma,hogy vajon milyen jó kanok maradjunk hogy az asszony ne hagyjon el és csaljon meg ;) csak mert nekem személy szerint van igényem arra is,hogy a pasim jó apa,jó férj,meg jó pasi legyen.ne csak nekem kelljen már állandóan teperni :D
2016. ápr. 29. 12:32
 28/35 A kérdező kommentje:

Es irtam valahol olyat amit azt mutatja ok ne tegyenek semmit? Szanalmas h csupan ujabb vitat es temat hozol ez mar abszolut elter a tematol ... nem vagyok hajlando valaszolni sem.. nem ide tartozik. Nem is vagy szamomra ezennel kivanatos szemely itt a kerdesem alatt.

Orulnek ha nem vitak es kotozkodesek oveznek a szoptatas kerdest... menj masik kategoriaba ha ilyesmit boncolgatnal.. teljesen mas tema, ferje/apja valogatja.

2016. ápr. 29. 13:00
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Óh hát sajnálom.Nem téged kértelek számon,egy újabb dolgot dobtam fel,amin lehet kulturáltan vitázni,ennyi.Ha te ebbe nem mész bele,hát nem.Szeretek kivesézni egy adott dolgot,miért ne lehetne kicsit eltérni a tárgytól?
2016. ápr. 29. 13:42
 30/35 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Én igyekeztem vonzó maradni a férjem szàmàra. De ezt némiképp befolyàsolta h kirobbant belőlem a 4 kg fölötti kislànyom és nekem olyan gátsebem lett, h szülés után 6 hónappal tudtunk először szerelmeskedni... És közben nem csalt meg a férjem. 8 hónapig szoptattam, ez idő alatt hozzàérni sem lehetett a melleimhez. Szép nagyok voltak pedig, életemben először. A tejet fejtem is, és, h ettől - e vagy hormonalis nem tudom, az érzékenységüket, mint nő, nem kaptam vissza. Ês a férjem tovàbbra sem csalt meg. Màsodik magzatunkat elveszítettük a 2. trimeszterben. Szülés után 2 héttel beindult a tejem. Gyógyszerrel apasztottuk. Szar volt. Mi.dezek kevesebb, mint 2,5 év alatt játszódtak le. Ès én ebben az időben bizony számtalanszor voltam magam alatt testileg, lelkileg. Türelemben és odaadàsban a nehezebb napokon meg sem közelítettem azt a szintet amit magamtól elvárnék, sem feleségként, sem anyakènt. De nem emlékszem egyetlen olyan napra sem az elmúlt években, amikor szavakkal vagy érintésekkel a férjem ki ne fejezte volna nekem, h mennyide kiván, mennyire gyönyörűnek tart. Èn vagyok a Nő az életébem, akkor is, ha az a nő nem mindig tökèletes, akkor is, ha egy màsfél éves gyerek egy hétig tartó masszív hányósfosósa után több nappal jövök rá, h 2 hete nem szőrtelenìtettem. Mert emberként is engem szeret a vilàgon a legjobban.
2016. ápr. 29. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!