Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan növelhető a tej mennyis...

Hogyan növelhető a tej mennyisége, a fejésen kívül?

Figyelt kérdés
Tej serkentő teát iszok, de nem nagyon látom hatását.
2008. szept. 23. 20:05
 1/7 A kérdező kommentje:
Helyesbítek: tejelválasztást serkentő tea
2008. szept. 23. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Gyakori szoptatás mindenekelőtt, ha egy cici kevés egy evéskor a kicsinek akkor nyugodtan odaadhatod neki a másikat is.

Homeos bogyók: Ricinus communis 5 Ch plusz Urtica urens 5 Ch, Alfa alfa D6 vagy D3 és ezt kombinálhatod Avena Sativa D6 vagy D3-al.

More milk plusz kapszula 4x2 / nap nálam kezdetben nagyon bevált.

Csak addig kellenek amíg megindul a tej, aztán lehet őket szüneteltetni, ha megint csökkenne akkor bármikor újra elkezdhető.

2008. szept. 23. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok folyadék,tej max napi 0,5 L,Kecskerutafű vagy Lepkeszegmag tea.
2008. szept. 23. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is gondom van a tej mennyiségével mert van hogy szopizik a babám és esetleg el kell mennünk valahova a következő evés előtt akkor csak max. 60-80ml-t tudok lefejni ami persze kevés.

Kipróbáltam már mindent..fűt,fát homeós bogyókat aminek csak az volt a hatása hogy 2x akkora lett a mellem és fájt mint állat és mindez persze éjszaka amikor persze szerettem volna aludni de a fájdalomtól nem tudtam.

Szóval 1 hete rájöttem hogy a sima gyümölcstea amiből ma már naponta 3 litert iszok az sokkal többet ér mint az az 5 féle tejserkentő tea amire csak feleslegesen adtam ki a pénzt.

Persze az első napokban ittam a hipp natal teát ami addig hiper-szuper volt mignem mellgyulladásom nem lett és azóta kevés a tejem hogy augmentint kellett szednem az 5 napig tartó 40 fokos láz miatt. Azóta szenvedek a tej mennyiségétől.

2008. szept. 24. 00:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a napi 1 tábla tejcsokoládé vált be. A baba érzi, hogy a tej édesebb és jobban kiüríti a mellett. Pár nap múlva lehet érezni a hatását. A lányomnál is ezt alkalmaztam miután minden féle teát és mást kipróbáltam sikertelenül. Most a fiamnál is ugyanezt teszem. A fiam 3 hónapos és 8,2 kg. Nem kell félni, hogy meghízol a csokitól mert egy dekát sem híztam meg.
2008. szept. 24. 09:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Ami nekem bevált: sokat eszem, mindent, amit megkívánok (természetesen nem eszem csípős, felfújós kajákat). Sok csokoládét, süteményt, édességet (nem hízok!). A legtöbbet vacsorára szoktam enni, pl. kuglófot, aranygaluskát, de előfordul, hogy rántott sajtot. És minden nap megiszok 3 liter szénsavmentes ásványvizet.

Ja, és hamar lefekszem aludni!!!

2008. szept. 25. 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Görögszéna kapszula sokat segített!
2011. márc. 6. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!