Tizedrészben szoptatott baba idegbeteg anyával vagy tápszeres kiegyensúlyozott anyával?
Érdemes kínlódni, ha nem megy? Már mindent kipróbáltam, 6-szor voltam szoptatási tanácsadóknál, homeopátia, tabletta, tea, sör, malátaital, gyümölcslé, szénhidrát, 2 mellszívót vettem, de folyamatosan apad a tejem, alig van már. A babám elutasítja a mellem, a lefejt anyatejet a tápszerrel szemben kibukja sokszor. Órákig bőgök, mindenki azt kérdezi szoptatom-e. Meg kár, hogy nem megy, próbálkozzunk.
Egy napig csak tápszereztem, olyan boldog voltam, nem volt kínlódás.
1 hónapos baba anyukája
Hmmm...két hónapig kaptam anyatejet,aztán tápszert,28 évesen 3 diplomával rendelkeztem(igen 3-mal,kettőt párhuzamosan csináltam)!!!
Én szintén csak 1,5-2 hónapig tudtam szoptatni, nem aggódom a gyerekeim intelligenciája miatt...
Jezus,linkeld már a többezres tanulmányod!
Jah,hát nem dicsekedtem vele csak közöltem.
Némi köze biztos van az intelligenciához...
Addig próbáld, amíg Te úgy gondolod, hogy bírod. Ha nem bírod és a Babád rendesen fejlődik a tápszerrel, akkor ...
Ugyanilyen kínlódásnak éltem meg a szoptatást, különösen a végét, amikor egyszer csak elapadt - kb. a negyedére lement - de február lévén az orvosom azt mondta, hogy nyár elejéig ki kell bírni és kell, hogy legyen tej is, télen nem lehet a szoptatást abbahagyni. (A gyermekem cicit és tápszert is kapott. A létező leghúzósabb etetési mód szerintem.) Április 29-én szinte napra pontosan 8 hónaposan szoptattam utoljára. (elege lett abból, hogy behorpad a homloka annyira szívja de nem jön semmi.)
Szóval szerintem legyél békében a lelkeddel és addig próbálkozz, amíg úgy érzed, hogy bírod. Természetesen az orvossal meg kell beszélni, hogy rugózz-e még a szoptatáson, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!