Szeretnék segítséget kérni.6 hetes kisbabám szopi problémával küzd. Szerintetek normális?
A miénk is épp 6 hetes és mostanában sokszor bealszik. Amit szoktam csinálni: a szopóreflexet életre keltem azzal, hogy az orcájához hozzáérek, finoman megnyomom. Vagy felveszem egy kicsit, felemelem, mint Simbát a majom, és aztán lehozom magamhoz ismét, böfögjön csak, attól felébred és eszik újra.:) Aztán, még azt is lehet, hogy elforgatod a mellbimbód balra vagy jobbra, attól is felébred a miénk és szopni kezd ismét.
Amúgy mérlegen mérd a súlyát, akkor tudod, mennyit eszik.
A miénk nem érzékeny a frontokra, szóval az tuti nem az oka ennek. A fejlődéspszichológus bnőm mondta, hogy szerinte ez a 6 hetes ugrás lesz, mert ott "csomagban" jönnek az új szokások a kicsiknél és arra bizony készülni kell!:)
Köszönöm a megnyugtatást!:) Igen a felemelésnél felkel és követeli a cicit újra,de amint visszateszem már alszik is,akár szopi nélkül. 2 napon át folyamatosan mértem és össze-vissza mutatja mennyit evett. Légyszívesebben kihajítanám!
A mellemet sem tudom,hogy mikor fejjem így,mert ha túl korán fejem,akkor baromi sok tejet kell felreraknom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!