Keveset eszik a babám? Többi lent
A babák különböznek, és nem olvasták a statisztikát.
Heti 100-150 g hízás a minimum, havi szinten pedig a 450g.
Ha ez megvan, mellette kiegyensúlyozott a babád, és a korának megfelelő a fejlődése (még nem most, majd pár hét múlva), akkor minden rendben.
Napi 4-6 pisis pelusa ha van, akkor azon is látod, hogy rendben.
Ja és még mielőtt ezzel riogatnának, fél éves korára a 3000g-nál KEVESEBBEL született babáknak kell duplázni a súlyukat, de ez Rátok nem fog vonatkozni.
Hallgass az ösztöneidre!
Jó babázást!
Nyugi,teljesen jó ìgy. A védőnőnek meg bólogass,hogy úgy csinàlod ahogy mondja.
Fiam 20-30 grammokat cicizett napi 5-6 alkalommal kb 3 hós koràig, aztàn 40-60grammokat. Ki volt akadva a védőnő,meg azt akarta,hogy tàpszerezzem... Bólogattam bőszen,de csinàltam tovàbb ahogy ő igényelte. Majdnem 1,5 kg-t hìzott 1 hónap alatt- ekkor meg azt mondta a védőnő,hogy túletetem tàpszerrel... No comment.
Amìg boldog,elégedett baba van pisis kakis pelus és a súlya is nő,addig minden rendben.
Csak magadra hallgass, hidd el tudod mi a jó a sajàt gyerekednek, jobban mint bàrki màs,hiszen te vagy vele 0-23ben.
Lányom is ilyen volt.2 hetes korától átaludta az éjszakákat (4hós koráig).Engem riogattak h mérjem mennyiket eszik,minimumot szopizta bemagyarázták h kevés a tejem (pedig ömlött) adjak tápszert.3600grammal született,fél éves korára 40g híján duplázott,emiatt is lecsesztek,hogy nem duplázott...
A fiamnál meg amiatt cseszegettek,hogy túl gyorsan hízik (4kg-mal született,4 hónaposan duplázott).
A védőnőknek semmi sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!