Elállhat egyik napról a máskra tejem?
A tej nem tud egyik napról a másikra elfogyni. Ha nyűgös a kicsi előfordulhat hogy beteg lesz, vagy csak rossz napja van. Ha feszült vagy és ideges akkor gátlódik a tejleadó reflex beindulása. Lazíts, kényelmes pózban tedd mellre a babát, közben nézd a kedvenc műsorodat, vagy olvassgass újságot, a lényeg hogy ellazulj és ha jól van a melleden a baba akkor meg fog indulni a tej. Egy szopi alatt többször is hullámokban jön a tej, ha a kicsi türelmetlen akkor kínáld oda a másikat. Egy szopi alatt lehet akár 4-5x is mellet váltani.
Nyugodj meg, ha a baba sokat cicizik, az ingerli a mellet és több tej lesz egy-két napon belül. Minél puhább a mell, annál gyorsabb a tejtermelődés és annál zsírosabb, kalóriadúsabb tej termelődik.
Kitartás!!! Boldog szoptatást!!!
Az én tejem lelki okokból egyik pillanatból a másikra apadt el szinte majdnem teljesen. Már jóllakni nem tudott belőle. Szó szerint csak cseppek maradtak, azokat is nagyon keservesen tudtam kipréselni magamból. Elkezdtem homeopátiás bogyókat szedni, azok segítettek.
Sajnos, az emberi szervezet sok mindenre képes.
négy órát cicizni neked sem, a babának sem jó. Te sem tudsz pihenni, neked is kényelmetlen, ő is csak fáradt és nyűgös lesz.
Én tápszert iratnék fel és keverném a tejcsivel, nehogy rákapjon teljesen.
Sokat innék, nagyon sokat. Szedném a homeós bogyókat és várnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!