Szoptatás után mivel feszesitettétek a melleteket?
Figyelt kérdés
Elég nagy mellem van és nem túl lógós de már nem olyan sép mint szülés előtt tudtok ajánlani valami krémet esetleg gyakorlatot?2010. ápr. 6. 11:15
1/10 anonim válasza:
sajnos ez a szoptatás átka!
Hát próbálhatsz ezt azt, de csak a plasztika segít, más nem nagyon szerintem.
2/10 A kérdező kommentje:
Annyira nem vészes hogy műtetnem kellene szóval reménykedek hogy valamivel tudom kicsit korigálni!
2010. ápr. 6. 13:01
4/10 A kérdező kommentje:
Oké próba szerencse de én valami konkrétabra számitottam válasznak! Pl valami krém esetleg torna dvd bármi!
2010. ápr. 6. 13:33
5/10 anonim válasza:
szia, krémet nem tudok bocs, de az szeritnem biztos, hogy tornával nem érsz el változást, mert az csak a mellizmot érinti, magát a mell zsírszövetét nem. amúgy én nem hiszek az ilyen krémekben, nem venném meg, ha tudnék róla akkor sem, de hasonló cipőben járok.
6/10 anonim válasza:
Ha már nem szoptatok meg fogom próbálni a hideg- meleg váltó zuhanyt.a bőrt bizos tornáztatja majd,a csodaszerekben én sem hiszek..
8/10 anonim válasza:
én most a varázshármas ill, varázsnégyest szeretném kipróbálni, talán egy kicsit feszesít
9/10 anonim válasza:
Hideg-meleg zuhany, aloe vera krém (kb 1000 ft-tól), tojásfehérje felverve - mellen hagyni kb 5-10 percig, félbevágott krumplival zuhany előtt átdörzsölni. Vagy tejszínbe sót keverni, és ez az egész testet frissíti, radírozza. Én ezeket használom most is. Na, meg butaság, hogy a torna ne segítene!
10/10 anonim válasza:
Breast success kapszula. Igaz hogy mellnövelésre való, de szoptatás uán megállítja a tejmirigyek sorvadását és ezáltal nem lesz petyhüdt a mell, viszont a tejtermelést nem hozza vissza.
Nekem bevált 2 hónapja szedem 2 évig szoptattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!