Mivel mossátok le a melleteket szopi előtt?
Figyelt kérdés
Én sima langyos vízzel, és utána külön törölközővel törlöm szárazra.2010. jún. 29. 12:51
2/14 anonim válasza:
esetleg szappanmentes lemosóval ha megizzadtam krémezni a bimbót sose szoktam.
Jól csinálod.
4/14 anonim válasza:
Nem mosom le,megtörlöm a pelussal,és rakom vissza a melltartóba!
6/14 anonim válasza:
Én voltam szopis felkészítőn, ahol megkérdeztem, és azt mondták, hogy nem kell külön törölgetni előtte. Az a mosdás, amit naponta úgyis elvégez az ember, az pont elég. Ha különféle illatos, ízes dolgokkal megtörlöd, akkor a baba elutasíthatja a cicit.
9/14 anonim válasza:
Én csak azért mosom le mert használok rá Garmastan krémet, egyébként nem kell mosogatni.
10/14 anonim válasza:
Én anno langyos kamillával töröltem le szoptatás előtt és után is. A szájpenész elkerülése miatt ajánlották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!