Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elég neki ennyi tej?

Elég neki ennyi tej?

Figyelt kérdés
Kisfiam 6,5 hónapos, egy nap kb. 700 ml anyatejet eszik. Már kétszer kap kanalasat, gyümölcsöt, főzeléket, amik olyan 400g összesen. Elég neki ennyi anyatej? 9 kg Ti babáitok mennyit ettek ilyenkor hozzátáplálás mellett?
2016. ápr. 8. 08:46
 1/5 Bella169 ***** válasza:

Elég. Ne aggódj. Az én kislányom 7,5 hós. Mikor elkezdtük a második étkezést is kiválltani ő is hasonló adagot evett.

fél - 1éves kor között napi fél liter tejalapú táplálékra van szükségük. Ha ennél többet eszik az szuper.

Az össz mennyiség a kanalassal 1000g felett van ami szintén nagyon jó.

2016. ápr. 8. 10:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Sztem jelezné, ha nem lenne elég, meg a súlyából adódon nem is egy sovány babára asszociálok...:) Amúgy honnan tudod, hogy mennyi anyatejet szopik ki? Mert az enyém egy hónappal idősebb de nem tudom mennyit szopik, mivel 9,5 kiló, nem aggódom, hogy hiányt szenvedne bármiben is. :)
2016. ápr. 8. 10:35
 3/5 Bella169 ***** válasza:
2-es én pl születése óta mérem minden szopi elöt - után, így tudom hogy mikor mennyit evett/eszik.
2016. ápr. 8. 10:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen nem egy sovány fajta :) de nem kövér! Nem mérem egyébként rendszeresen, csak most hogy már kevesebbet eszik, kíváncsi voltam mennyit.
2016. ápr. 8. 11:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem kínzom vele 7,5 hónaposamat, hogy méregetem jaja előtt után. Tök fölösleges sztem.
2016. ápr. 8. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!