Tényleg elég neki ennyi?
Kislányom 11 hetes. Soha nem volt nagy evő, igény szerint szoptatom. Néha szúrópróba szerűen mérem, mennyit eszik, alkalmanként, és 24 óra alatt. A mért mennyiség alig éri el a 4-500g-ot. Van, hogy alkalmanként csak 50g-ot szopizik, ha nagyobb mennyiség sikerül, azt is két részletben, fél órán belül eszi meg.
Próbáltam pótlással, főleg délután, este, amikor kevesebb a tejem, de nem fogadja el semmilyen formában (cumisüveg, szoptanít készülék, pohár). Ha nem kell neki már a cici, elengedi, és a fejem tetejére is állhatok, akkor sem szopik többet, csak vigyorog rám elégedetten.
Pisis pelus van bőven, kakilni hetente 2x kakil.
3200g-al született, 3070-el jöttünk haza a kórházból, most kb 4600g. 500g-ot legalább hízik egy hónapban.
Elképzelhető, hogy tényleg elég neki ennyi tej, és feleslegesen stresszelem magam?
Ha nem kell neki már a cici, elengedi, és a fejem tetejére is állhatok, akkor sem szopik többet, csak vigyorog rám elégedetten. ITT A VÁLASZ..
az én kisfiam akár 5 perc alatt is képes volt kiszopizni ami neki kellett,azt hittem hogy kevés neki mert hamar abbahagyta aztán csak jól lakott és ugyanazt csinálta a kislányod.
Igen elég neki nem kell tömni :)
Köszönöm a válaszokat! 2. gyermek, de még mindig be tudnak húzni a "mennyit kellene ennie" csőbe :) Én is így gondoltam, hogy elég kell legyen, mert jelezné, ha nem. Az első kislányom sem fejlődött hatalmas ütemben, de egyenletes volt a növekedése. Lehet, ilyen típusúak.
Igazából megerősítésre volt szükségem, amit meg is kaptam. Köszönöm!
Mérleg elsüllyesztve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!