Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért adtok tápszert a kisbabá...

Miért adtok tápszert a kisbabátoknak?

Figyelt kérdés
12 naposak vagyunk és sokat fáj a hasink,mert mindig túleszi magát.Ezért éjszaka sem alszik.Adjak neki tápszert?Van valami kockázata?
2010. ápr. 5. 10:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha túleszi magát,akkor gondolom van elég tejed,felesleges a tápszer. Amúgy a hasfájás meg "normális" egy 12 napos babánál,mégcsak 12 napja aktivizálta magát az emésztőrendszere..:)
2010. ápr. 5. 10:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
próbálkozz angol vizzel hasfájásra!a tápszertől még jobban fáj a babák hasa.....
2010. ápr. 5. 10:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A hasfájás élettani dolog, minek adnál tápszert, főleg ha van tejed.

Az enyémnek is fájt, majdnem 3 hóapos koráig ,de eszembe sem jutott ilyen hülyeség.

Az anyatejnél ninsc egészségesebb, sokan min den megteszenk, hogy legyen tejük és csak végső esetben fordulnak a tápszerhez

Espumisan,Iinfacol, Gripe water, hasmasszírozás-inkább ezeket próbáld ki.

2010. ápr. 5. 11:11
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

én azért adok neki tápszert, mert elment a tejem. 1,5 hós volt akkor, most 3 hós. Mi mikor fájt a hasa masszíroztuk, mellemre fektettem, simogattam a hátát,vagy hasra fektetve aludt. Az jó volt neki.

Ajánlani tudom Neked az Espumizan emulziót!

Második válaszoló: a tápszertől nem fáj jobban a pocak, sőt. csak néhány esetben keményebb a széklet.

3 hós baba anyukája

2010. ápr. 5. 13:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy adjál tápszert, ha van tejed!!! A hasfájás el fog múlni hamar. Gripe Water segithet és az nem gyógyszer mint a többi.
2010. ápr. 5. 15:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Csak este egy picike adagot akarok neki adni,hogy tudjon szundizni,eszemben sincs levenni a ciciről!Az is gáz?
2010. ápr. 5. 15:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A tápszer sokkal nagyobb eséllyel bánthatja a pici pociját. Én nem javaslom. Kérdezd meg a dokit, ő sem fogja ha van bőven tejcsi, meg csak ő írhat ilyen kicsinek Ha tápszert. Én nem adnám neki. Főleg ha cicil, a cumisüvegnek is meglehetnek majd a hátrányai. Próbálj valami természetesebb módszert.
2010. ápr. 5. 17:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha van tejed, akkor minek neki tápszer, ami ráadásul jóval nehezebben emészthető, mint az anyatej? Eszedbe ne jusson.
2010. ápr. 5. 22:06
 9/9 Zsöff85 ***** válasza:

Adjál neki persze! Ugyanolyan mint az anyatej. Ja, NEM!!!!!!!!

Annyira unalmas ez az indokolatlan tápszeradás, fejezzétek már be.

2017. nov. 23. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!