3 hetes a babám csak tápszert eszik koraszülött tápszert Nenatal a neve. Nagyon kemény a széklete és csak erölködik a drága hogyan segithetnék neki?
Figyelt kérdés
Mivel tudnám lazitani kicsit a székletét? Mit adjak neki? Lázmérőzés már volt ugy jött egy pici de még mindig nagyon nyomja magát félek valami baja lesz2010. ápr. 5. 10:10
1/4 anonim válasza:
Szia
Én felkeresném holnap a gyerekorvost,hogy mit tanácsol.
2/4 anonim válasza:
Nekünk ugyanez volt. A védőnő tanácsolta, ami bevált:
1. ánizsmag tea (gyógyszertárban kapható. fél mokkáskanálnyit kell leforrázni 2,5 dl. vízzel. 5 percig állni hagyni,majd langyosan itatni vele amennyit elfogad. Kb. 20-30 ml meghozza a kakit, ami már nem lesz kemény!!)A leghatásosabb éhgyomorra reggel, de én addig adtam neki délelőtt, amíg nem kakált.
2. kamillatea (1 teáskanál virágot forrázz le ugyanúgy mint az ánizsmagnál)
üdv
3/4 anonim válasza:
Én kombináltan adok a lányomnak lefejt anyatejet és tápszert (70-30% arányban) és bizony a kevés tápszer miatt is előfordult, hogy 3 napig nem kakilt...Én felhívtam a gyermekorvosomat és azt mondta, hogy ha a lázmérőzés sem segít, akkor a gyógyszertárban vegyünk glicerines végbélkúpot és helyezzünk fel neki felet. Mivel csak 3 hetes a babám, én csak negyedet adtam be neki (hosszában elvágva), de így is eredményes volt. A következő szoptatáskor, mikor felkelt, már megjött a termés:)
4/4 anonim válasza:
Válts tápszert. Az majd megoldja. Nekünk a Humana Ha Start bejött. Dokival irasd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!