Nem eszik a koraszülött babánk. Mit tegyek?
A gyerekorvossal kellene beszélni!Nincs a kórházban orvos?
Védőnő,akihez tartozol,nem tudod felhívni?
Tűzzel-vassal etessed! Ne enged, hogy aludjon hanem nyomjad neki az anyatejet. Tudom, hogy ez durván hangzik, de egy újszülöttnél minden csepp számít. Tedd cicire vagy ha nincs ereje szopni, cumisüveg vagy kiskanál. És kergesd a nővéreket vagy ha másképp nem megy fizesd le őket.
Anno a fiam se akart enni addig vertem az asztalt amíg végül kapott pótlást.
Avent elektromos mellszívóval próbáltad?Szerintem a kórházba is van,nekünk legalábbis volt a Kútvölgyibe.
Nekem attól úgy megindult a tejem,hogy a 15 hónapos kisfiam mellett még viszik is a gyűjtőbe.Havi 25-30 litert.
S mindenképp beszélj valami gyerekorvossal,ne hagyd,hogy lerázzanak.
Minden jót és jó egészséget!
Utolsó voltam!
Nem Aventet akartam írni bocsánat,már én is össze vagyok zavarodva Medela(elektromos).Csak ajánlani tudom!!!!!
Előtte fejj és vidd neki a már lefejtet! Minden kórházban van (kötelező) központi fejőgép, kérd, hogy adják, használhasd! Légy akaratos! Sajnos én is olyan helyen szültem, ahol tojtak a babák és a mamák fejére a csecsemősök, ráadásul mi sárgán, 3 nap után úgy jöttünk haza egy tápszeres recepttel, hogy senki nem mutatta meg, hogy szoptassak, még nem is evett anyatejet.
Ráadásul nem is engedtek fejni (csak titokban fejtem a kolosztrumot), mert hogy az elrontja a mellemet. Én ne mertem szólni, 2 hétig szenvedtünk mire beindult a tejem és szopiznia is sikerült... Légy bátor és állj ki a babádért! :)
Én nem mertem, de legközelebb tuti nem hagyom magam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!