Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is érzi magát hasonlóan?...

Más is érzi magát hasonlóan? Koraszülött lett a babánk, akiért nagyon megküzdöttünk. Mára már egészséges, de nem lehet kistestvére. Néha bánt, pedig tudom, nem lehet mégegyszer teherbe esni, mert nem biztos, hogy túléljük.

Figyelt kérdés
Elégedetlen vagyok néha, ugyanakkor boldog is, mert teljesült az álmom.Hogy vigasztaljam magam?
2009. máj. 14. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Milyen probléma miatt nem vállalhatsz újra babát?

Légy boldog, hogy egy legalább van, aztál lehet, hogy fejlődik annyit pár év alatt az orvostudomány, hogy vállalhatsz újra babát.

Én csak az unokatesóm esetét tudom leírni, mert én most várom az első babámat. Szóval, az első lányával 17 évesen lett terhes. Nagyon bevizesedett, a szíve pedig nagyon nem bírta a megterhelést, 1 hónappal hamarabb is született meg a kislány, az unokatesóm meg majdnem "ottmaradt". Akkor a doki megmondta, hogy a szíve nem bírna ki mégegy terhességet. 2 évre rá megint teherbe esett és azt mondta, hogy lesz, ami lesz, vállalja. Semmi baja nem volt a második terhessége alatt. Azóta a nagylány 12 éves, a kisebb pedig nemsokára tölti a 10et!

2009. máj. 14. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a nagynéném történetét tudom leírni.Férjével nagyon sokáig próbálkoztak a babával. 3 vetélés után, egy végigfeküdt terhességből császármetszéssel született meg a fiúk szívbetegen (lyukas szívvel). Az orvosok is lemondtak róla s anyukámék a kórházban kersztelték meg, mert nem akarták, hogy pogányon érkezzen meg a túlvilágra... Aztán láss csodát most 25 éves s nem mondom hogy egészséges, de él. S azon kívül, hogy nem végezhet nehéz fizikai munkát, semmi mástól nem kell óvnia magát. És ez még nem minden. Mindezek után, mikor a nagyobb fiú 3 éves volt, nagynéném ismét terhes lett. Normál terhességgel, spontán szüléssel (hosszában vágott császár után) ikreknek adott életet. Egy kislánynak és egy kisfiúnak. :) Úgyhogy szerintem ne add fel, szerintem igenis vannak CSODÁK!!!!!!
2009. júl. 19. 09:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-)Ez valóban egy szép történet.
2009. júl. 19. 10:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Örökbefogadás? Például Gobbi Hilda (színésznő volt) a saját édes lánya mellé örökbe fogadott egy másikat, hogy ne legyen egyedül. Ha ez mégsem járható út, akkor gondolj arra, hogy unokád viszont még nagyon sok lehet! :)

Milyen kár, hogy nem engedélyezett nálunk a béranyaság!

Hidd el, idővel túl leszel rajta, és beletörődsz. Egy gyermek is szép eredmény, gondold el, valakinek egysem lehet!! Jó babázást kívánok!

2009. júl. 19. 20:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz, köszönöm.És az örökbefogadás sem kizárt még.
2009. júl. 20. 07:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Gratulálok a bébihez.

13 vagyok és anyukámnak se lehet már gyereke a méhe miatt már műtötték is régen.És nekem nem baj,hogy nincs testvérem egyedül az lenne jó ha ilyen 11-14 éves testvérem lenne az tényleg jó lenne ,de ha 6 éves meg ilyenek nem szeretnék,jó biztos nem utálnám,de belegondolni,hogy mennyi minden máshogy lenne,nem mehettünk volna el Disnalendbe se nagyon sok dolog máshogy lenni igazából nem tudom milyen egy testvér van egy unokatesóm nállam 1 évvel idősebb őt testvéremnek tekintem,de nem éll velünk.Viszont a nagybátyám (26éves,fiú) velünk él és őt bátyámnak tekintem,megvéd,szeret,veszekszünk,verekedünk,hülyülönk,

filmeket nézzünk,elmegyünk a városba meg ilyenek,de Ő is 13 évvel idősebb,de Ő olyan mint a bátyám!SZóval van egy bátyám meg egy nővérem igazából meg nincs :)

Anyu régen sírt,hogy nem lehet gyereke ami bántott,mert magamat hibáztattam érte már azt mondja,hogy jó,hogy nincs tesóm,mert Én is elég vagyok neki elég nagy teher nem ,hogy mégegy lenne belőlem.Szóval szerintem,ne szomorkodj,hogy nem lehet már gyereked inkább legyél boldogg,hogy egyáltalán lehetett gyereked és minden nap egy angyallal ébredhetsz.

2009. júl. 20. 14:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a legutóbbi választ.Kedves és aranyos vagy, jobb lett a kedvem sokkal:)
2009. júl. 21. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!