Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akkor is megereszkedik a...

Akkor is megereszkedik a mell, ha nem fogok szoptatni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 27. 14:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A tejapasztora kaptam fel a fejem es nem azert mert osanya vagyok, en is csak 3 hetig szoptattam pont azert hogy szep maradjon a mellem.

a sors ironiaja volt hogy 6 evvel kesobb mehenkivulim volt es beindult a tejtermelesem. Kaptam ra gyogyszert el is apadt, de volt egy tejcsatorna amiben mindig erezheto volt egy kis duzzanat amiert allandoan jartam mammogrammra (kulfoldon elunk) evente. egy alkalommal eszrevettem hogy valami nincs rendben, kellemetlenul ereztem magam, faradekony lettem stb. az uj mammogram rakot mutatott ki az a bizonyos kis duzzanat elrakosodott a mehenkivuli utan 15 evvel. Nagyon vigyazz a tejelapasztoval, ha ilyet akarsz akkor en valami termeszetese megoldast probalnek keresni ra. egyebkent ha nem fejsz vagy par het utan mindig csak egy kicsit kinyomkodod ovatosan akkor elkezd talan apadni. ez az en tapasztalatom de kerdezz szakembert is feltetlenul. Ja es levettek a mellemet, igaz mivel elso stadiumos voltam azonnal megcsinaltak a rekonstrukciot is, olyan jol sikerult hogy simant jarhattam melltarto nelkul kesobb is.

de oriasi sokk volt az egesz hercehurca.

2016. márc. 28. 10:49
 12/14 anonim ***** válasza:

Simán, ha olyan alkat vagy. Nekem a terhesség alatt duzzadt meg a mellem, a szoptatástól már nem sokat változott. Ami repedés lett a bőrömön, az a terhesség alatt keletkezett. A 28. héttől előtejem is volt.

A tejapasztó nagyon erős gyógyszer, a terhesség alatt biztosan nem lehet szedni. Utána meg már nagyjából mindegy, ha olyan alkat vagy, a szoptatás se árt, ha olyan, akkor meg már a terhességtől is lógni fog.

2016. márc. 29. 19:33
 13/14 anonim ***** válasza:
A Bromocriptin engem pl. egyáltalán nem terhelt meg, pedig amúgy nyafogós vagyok.:) Terhesség alatt nem tudtam szedni előre, de a császár után szinte rögtön hozták az első tabit. utána még két hétig szedtem, semmi tünetem nem volt. talán a bőröm szebb volt, mint terhesség alatt és a gyógyszer után, de ez sajna elmúlt.:)
2016. márc. 29. 19:41
 14/14 anonim ***** válasza:
13-as kerlek megirod neked miert lett elapasztva? Ha gondolod privatban.:)
2016. ápr. 29. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!