Akkor is megereszkedik a mell, ha nem fogok szoptatni?
Ha hajlamos vagy rá, akkor igen.
A terhesség alatt is nő, teltebb lesz, és megrepedhet a bőröd is.
Van aki négy gyereket szoptatott egy-egy évig, mégis szép a melle.
A hízás-fogyás többet árt neki! Ezért is érdemes figyelni a súlyodra.
Azert gondolom, mert nem magatol a szoptatastol lett ilyen, mivel az keves ideig tartott, es nem volt kielegito mennyisegu tej.
Attol lett, h belovelt a tej, es a terhesseg alatt is nott a mellmeretem. Tehat nem a folyamat teszi tonkre, h szoptatsz, hanem a novekedes, csokkenes. Kinyult a bor, es ezt igy buktam, akkor legalabb tudtam volna szoptatni, de ez sem jott ossze.
Egyebkent nagyon sok mulik azon, h nalunk a korhazban tapszereztek a gyerekeket, es a fiam azonnal rajott, h mennyive kenyelmesebb a cumisuveg. Mikor olyan cumit vettem, ami a cicihez hasonlo elven mukodik, szinten csak merges lett, duhongott. Aztan egy lelki megrazkodtatastol egyik delutan mar semmit sem tudtam fejni, probalkoztam visszahozni, de semmi. Igy azt mondom, h sajnalom a melleimet, a nagy semmi miatt mentek tonkre. :(
Hát akkor lehet,hogy megereszkedik mert a fiunkat 1,5 hós koráig bírtam szoptatni,utána elfogyott a tejem és mégis azok a tényleg nagyon kicsi melleimet 2x keresztül lehetett volna tekerni a nyakamon kb.
3 éve megcsináltattam,most sincs nagy,nem Annácska mellméret volt a cél,csak h álljon valahogy. De mivel az elsőnél is nagyon belövelt (kis cicimből akkora lett mint a fejem:D) ,így gondolom most is majd.
Viszont ha eszek tejapasztó gyógyszert,akkor nem indulna meg?
A dokimat kerdeztem errol, azt mondta, ha no terhesseg alatt, akkor igen, de nem annyira, mintha ugyanaza a szemely 2 evig szoptat. Biztos olyan is van, akinek utana is gyonyoru marad.
En gyogyszer miatt nem szoptatok, elapasztottak a tejem a korhazban, nem nott semmit terhesseg alatt, nem is volt elotejem se. Ugyanolyanok most, mint terhesseg elott voltak. Optikailag szebbek, mert a hasam ugye lapos.
3 hetes a baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!