Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elevitet szedek minden másnap,...

Elevitet szedek minden másnap, de most hogy jön majd az influenzajárvány és társai milyen vitamint szedhetek még emellett?

Figyelt kérdés
Mert nagyon féltem a kicsikémet üdv egy 6 hetes babó anyukája
2008. szept. 21. 20:45
 1/3 anonim ***** válasza:
C-vitamint szedhetsz nyugodtan,de a legjobb,ha sok zöldséget,vitamint esztek mindketten a férjeddel, napi kétszer-háromszor is.már most érdemes elkezdeni,nagyon jól erősíti az immunrendszert
2008. szept. 21. 22:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem max egy kis c vitamint. Egyébként ha félsz a fertőzésektől én inkább azt javaslom, hogy vegyél levendula olajat-és mindíg ha mész valahova akkor cseppents egy vagy 2 cseppet a ruhádra-ez megvéd a levegőben terjengő kórokozóktól-terhesen is lehet használni.
2008. szept. 21. 22:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
szia nem kell semit szedned mert az elevit bőven elég én már két várandósságon vgyok túl és mindegyikben az elevitet szedtem és semmi nem kapott el még náthássem voltam azóta persze mnden nyavaja elér
2008. szept. 22. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!