Ha nem fejem magam elapad a tejem?
Figyelt kérdés
Egyszer próbáltam, de olyan jól kiszopizta a babám, hogy 10 perc fejés alatt 2 csepp jött ki. Mindenki ijesztget, ha nem fejem szopizás után majd elapad. Tényleg igaz?2016. márc. 23. 14:15
1/7 anonim válasza:
Ha a babád gyakran mellre van téve, jól kiszopizza, nem apad el.
2/7 anonim válasza:
Dehogy apad el. Annyi anyatej úgy termelődik, ahogy a babád szopizza. Ha hozzá fejsz is, akkor még több lesz, akár még be is durranhat a melled, ha túltelítődik tejjel. Én jártam így a sok fejés miatt.
Annak ajánlott fejni, akinek kevés a teje, és szeretné, ha több lenne, vagy kezd elapadni esetleg, vagy aki mélyhűtőbe tartalékba tesz el anyatejet, ha esetleg nem tudna szoptatni, cumisüvegből is tudja etetni a kicsit.
Szóval ne aggódj, ha éhes a babád, úgyis jelzi, nem kell fejni, csak ha kevésnek éreznéd.
3/7 anonim válasza:
Soha nem tudtam fejni. Az első gyerkőcök 2 év 8 hónaposan szoptattam lé a ciciről, az öcsi még kizárólag anyatejes 5 és fél hónapos. A nagstesónál sem ismerte a tápszer ízét szerencsére :)
4/7 anonim válasza:
*szoptattam le. Bocsánat valamiért átírta a tablet.
5/7 anonim válasza:
*szoktattam. Bocs, újra átírta.
6/7 anonim válasza:
Dehogy, én se fejtem sosem, 19 hónapig szoptattam, sose kellett tápszer.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam! :)
2016. márc. 23. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!