Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tényleg igaz ha nem szoptatok...

Katoonene kérdése:

Tényleg igaz ha nem szoptatok csak fejem a tejem, és cumisüvegből etetem a babát elapad a tejem?

Figyelt kérdés
Sajnos nem szereti a cicit, csak cumisüvegből fogadja el a tejet.
2015. aug. 15. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Marhaság.Én 8 hónapig csak fejtem,tejleadó is voltam 3,5 hónapig.Utána azért hagytam abban,mert komoly betegséggel kórházba kerültünk (a baba volt beteg,de nekem is bent kellett vele maradnom) és ott nem tudtam volna sterilen tartani mindent és elvinni a lefejt tejet a másik anyukához,így ők is csak a fagyónkban lévő készleteket vitték már utána.

Bőven lett volna még tejem,ha ez nem történik meg.

Később kiderült nálunk,hogy a gyerkőcnek nem is volt kimondottan jó a tej,egy nagyon spéci tápszert eszik a mai napig (1,5 éves múlt).Szerintem nálunk ezért (is) nem ment a szoptatás.

Én kézi avent mellszívót használtam,nekünk nagyon bevált.

2015. aug. 15. 14:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem hinném. Akkor apad el, ha egyre kevesebbet fejsz.
2015. aug. 15. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem igaz.Én is igy csináltam mindkét gyerekemnél, végig fejtem és cumisüvegből etettem, 1 éves korukon túl is fejtem még egy darabig. Végig bőven elég volt tejem és nem apadt el.
2015. aug. 15. 16:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem....10 hónapig csak lefejt tejet kapott a lányom, aztán már szopott is néha magától. (nem fogadta el addig valamiért) 2,5 éves koráig volt tejem, aztán terhes lettem :)
2015. aug. 15. 22:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyik barátnőm 10 hónapig fejt ikreknek!

Jó mellszívó kell, és rendszeresség.

2015. aug. 16. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!