Ha éjjel nem kell fel a babám szopizni, és nem fejem ki reggel a tejcsit, akkor elapad?
Nekem 5 hónaposak, éjjel nem kelnek fel már nagyon régóta és egyáltalán nem fejek. De nem apadt el. Mondjuk ők ketten vannak... De szerintem kizárt.
Amikor 1 gyereket szoptattam, ugyanez volt, éjjel nem kelt fel, én nem fejtem reggel, csak ő amit evett. 9 hónapig szoptattam, akkor már csak reggel és este szopizott, na akkor már kevés volt az inger a fenntartásra. De ha egész nap szopizik, akkor nem lehet baj. Nekem nem volt.
Ha Drága miért nem próbálsz bérelni motoros gépet?
Az én babám 15 hónapos, szopik, és a felesleges tejet lefejem, meg adok is el belőle. Én sem vettem meg a motoros fejőt, mert nem tudtam milyen. Gondoltam kipróbálom és béreltem egyet. Hát, mondanom sem kell, már 15 hónapja bérlem, havi 1500 Ft-ért. Újonnan 10 000 Ft lett volna.....
De most már mindegy...
Nézz körbe nálatok, lehet, hogy ott is tudsz bérelni. Én pécsi vagyok, és itt lehet...
Az én kisfiam 2 hónapos kórától átaludta az éjszakát,de én ezért nem kelltem föl fejni,igaz,reggel majdnem szétdurrantak a melleim,de nem érdekelt,olyan jó volt aludni :)
most 5 hós múlt és már egy pár hete ismét fölkell éjszaka,mert jönn a foga!
A lényeg,hogy csak szopik nem apadt el a tejem azért mert nem kelltem fel fejni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!