Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha Laktoherb teát iszom,...

Ha Laktoherb teát iszom, attól lehet zöldesszínű a babám széklete?

Figyelt kérdés
2008. szept. 21. 15:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2008. szept. 21. 20:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Én több mint 1 hónapja iszom, de nem lett zöldes a széklete a kisfiamnak.
2008. szept. 22. 06:54
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is iszom a laktoherb teát, és az én kislányomnak is zöldes néha a széklete, lehet hogy a teától van, de nálunk valószínű hogy a megfázás okozza.

2008. szept. 22. 10:31
 4/11 anonim ***** válasza:
a zöld széklet attól van hogy nagyon kapkod a baba, mohón eszik, és görcsös lesz, nem feltétlen üvölt a fájdalomtól lehet észre sem veszi, hogy görcsös, csak épp pukizik, majd figyeld meg :)
2008. szept. 22. 13:55
 5/11 anonim ***** válasza:

Kedves előttem szóló kismamák!! A baba széklete NEM a teától zöld nagy tévedésben vagytok.A túltáplálás jele a zöldes széklet ugyanis a baba sokat eszik illetve valószínű gyakran szopizik emiatt a belében nem emésztődik meg a tej ami erjedésnek indul és ettől lesz zöld színű.A baba valószínű hasfájós emiatt.Célszerű egy nap 6 vagy 7 szer szoptatni és betartani a 3 órákat a szoptatások között.Nekem egy gyermekorvos mondta és mi betartottuk a baba széklete akkor jó ha szép sárga színű.

4 hetes baba anyukája

2008. szept. 22. 17:30
 6/11 A kérdező kommentje:
3 hónapos a babám. Mindíg mustársárga volt a széklete. 2 hete iszom a teát és két hete zöldesa széklete. De nincs görcs,puki és nem is eszik mohón. Ezért gondoltam a teára!?
2008. szept. 22. 17:34
 7/11 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak írnám még,hogy nem eszik többet és 3 óránként eszik csak és nincs túltáplálva sem. A 3 hónap alatt ezek már rég szépen kialakultak,úgyhogy te is tévedésben vagy.
2008. szept. 22. 17:37
 8/11 A kérdező kommentje:
Ja és még valami. Az anyatej 85%-a víz,nem kell 3 óra a megemésztéséhez,elég 1 óra is.
2008. szept. 22. 17:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok, akkor nem voltam túl bőbeszédű. Nekem a védőnő mondta, hogy a Laktoherbtől zöld a kakija. Ha egyébként nem nyűgös, nincs jele, hogy fájna a hasa, légy nyugodt. Egyébként meg a 3 óránként etetés elavult nézet. Én akkor adok neki, ha kér, db 2 és 4 óránként eszik, így is csak napi 5-ször, és semmi baja, szépen fejlődik.
2008. szept. 24. 17:14
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató választ! A babámnak semmi baja, makk egészséges és jókedvű,ezért nem értettem az utánnad válaszolókat! Amúgy van mikor Ő is össze-vissza kéri a cicit,a nagy melegben volt,hogy óránként és soha semmi baja nem lett! Mégegyszer köszi!
2008. szept. 25. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!