Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 2 hetes a lányom. Próbálkozzak...

2 hetes a lányom. Próbálkozzak még a szopival, és ha igen, hogyan, vagy tápszer?

Figyelt kérdés

Óránként kér enni, aludni nem nagyon alszik 10 perceknél tovább, napi 3x kb. Minden etetés, vagy 2. etetés után fejek. Kézi Avent, elektromos Medela felváltva. A mellbimbóm sebes, hiába kenem, köv szopinál újra vérzik. Alkalmanként kb 15 ml jön a kettőből egyszerre. Ezt este megkapja egyszerre fürdés előtt. Fürdés után megint éhes..

Bimbóvédőt nem fogadja el. A védőnőm nagyon kedves volt, hozott 2 fajtát is hétvégén.

Van egy 3 éves fiam, vele nem volt gond, evett, majd aludt 3 órát kb 2 hónapos koráig. Atompontos volt. :) Most meg meg vagyok lőve....

2016. márc. 15. 15:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Holnap megyünk tanácsadásra, íratok tápszert, aztán meglátjuk. Nem értem a pontozást, én zöldet nyomtam mindenkinek, de ahogy nézem, mindegy ki mit írt, mindenki le lett pontozva. Ez legyen a legnagyobb öröme az illetőnek.
2016. márc. 15. 18:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Én azért adtam piros kezet, mert szerintem a tápszerre szavazók válasza nem hasznos. Teljesen felesleges egyből a tépszerért rohanni. Hidd el, tudod fokozni úgy a tejtermelést, hogy nem cask 15 ml fog jönni, és fog többet is enni egyszerre a babád. A szoptatós babáknál gyakran van így, főleg az elején. Én is hasonló helyzetben voltam. De itt egy tapasztalt szoptatási tanácsadó tud inkább segíteni, ha szeretnéd folytatni a szoptatást, akár kizárólagosan is. Keress a lll.hu vagy az ibclc.hu oldalon az elérhetőségekre, és akár telefonon, de email-ben is adnak tanácsot. Nekem sokat tudtak segíteni.
2016. márc. 19. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!