Mit tegyek, ha állandóan elalszik a cicin?
Figyelt kérdés
3 hetes gyermekem mindig bealszik evés közben. Ha le akarom tenni aludni akkor meg felébred, éhes és sír. Ezt órákon át képes játszani. Hogy lehetne megoldani hogy csak akkor aludjon el ha tényleg jóllakott.2010. ápr. 2. 20:45
1/3 anonim válasza:
Szopizás közben beszélj hozzá, vagy ülj napos fényes világos helyre, h ne aludjon el. Én mindig felébresztettem. Ha evés-idő van, akkor enni kell. Te irányítasz! Nem a 3 hetes kisbaba!
Üdv, 2 gyermekes anyuka
2/3 anonim válasza:
Teljesen jót mond az előző.Annyit tennék hozzá, hogy próbáld meg pl. járkálás közben szoptatni, ill. a járomcsontnál, a rágóizmot pöckölgetni, maszírozni, vagy valami zaj (Tv,zene,hajszárító)-persze nem 100 decibelen- közben csinálni mindezt. Ha mégis elalszik, tedd le, ha éhes föl fog ébredni és enni fog.
Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
Szia az én babám detto ezt csinálta.Csak annyit írnék neked,hogy kitartás.Ha meg tudod tenni rakd le,ha evett ha nem és két óra múlva add neki oda a cicit.Így megtanulná,hogy akkor egyen amikor ott van a cici a szájába.Két hónap után én ezt csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!