Mi lehet a baja 8 hónapos ikerfiaim egyikének, aki éjszakánként szinte óránként felsír, második felsírása után átviszem hozzánk a hálóba, ott elalszik rendesen. Közben étvágytalan, nyűgös, és ekcémája is van és állandóan anyát akarja?
Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 11:04
1/8 anonim válasza:
Fog? Esetleg? Most hirtelen más ötletem nincs.
2/8 A kérdező kommentje:
Én is erre tippeltem, de fog sehol sincs, bár fogzási tüneteke intenzívek. De sztem más oka van, valahogy ezt érzem.
2009. okt. 24. 19:16
3/8 anonim válasza:
Nálunk ilyenkor a cumi a megoldás:)
4/8 anonim válasza:
Szia.Hát nem könyü az bisztos mi is igy voltunk 7 honaposan 3 hétig csinálta adig mellettünk aludt mert máskép nem birtam én is a fogacskára fogtam mindennap nézte,hogy bujike de sehol nem volt aztán 1-2 hétig csend lett és 8 honapos és kibujt a foga.Mostmár jobban alszik és visszatettem az ágyba.Ugyhogy szerintem a foga.kitartást.
5/8 anonim válasza:
Kb egy hónappal a fog kibújása előtt már lehetnek tünetek, kislányom fogai nehezen nőnek, gyerekorvos, fogorvos is ezt mondta, 5. és 6. foga nő most, eddig mindegyik előtt kb egy hónap éjszakázás volt.
6/8 anonim válasza:
Szerintem is a fogacska lehet a bűnös.
7/8 anonim válasza:
Mi 5 hósan voltunk így, de nem fog volt, hanem a torka fájt és azért nem volt étvágya, és azért volt nyűgös. Remélem nálatok nem így lesz Drukkolok, hogy tényleg csak fog legyen.
8/8 A kérdező kommentje:
Végül is már 18 hónaposak, és kiderült nem fogacska volt, mert az nekik 1 évesen jött ki az első.
Szeperációs szorongás, ami még ma is tart náluk, és most egyre intenzívebb. Doktornő szerint 2, 2 és fél éves korukra kinövik, addig pedig sok sok türelem.
2010. aug. 18. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!