Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet a baja 8 hónapos...

Mi lehet a baja 8 hónapos ikerfiaim egyikének, aki éjszakánként szinte óránként felsír, második felsírása után átviszem hozzánk a hálóba, ott elalszik rendesen. Közben étvágytalan, nyűgös, és ekcémája is van és állandóan anyát akarja?

Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 11:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Fog? Esetleg? Most hirtelen más ötletem nincs.
2009. okt. 24. 12:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is erre tippeltem, de fog sehol sincs, bár fogzási tüneteke intenzívek. De sztem más oka van, valahogy ezt érzem.
2009. okt. 24. 19:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk ilyenkor a cumi a megoldás:)
2009. okt. 28. 10:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia.Hát nem könyü az bisztos mi is igy voltunk 7 honaposan 3 hétig csinálta adig mellettünk aludt mert máskép nem birtam én is a fogacskára fogtam mindennap nézte,hogy bujike de sehol nem volt aztán 1-2 hétig csend lett és 8 honapos és kibujt a foga.Mostmár jobban alszik és visszatettem az ágyba.Ugyhogy szerintem a foga.kitartást.
2009. okt. 28. 10:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Kb egy hónappal a fog kibújása előtt már lehetnek tünetek, kislányom fogai nehezen nőnek, gyerekorvos, fogorvos is ezt mondta, 5. és 6. foga nő most, eddig mindegyik előtt kb egy hónap éjszakázás volt.
2009. okt. 28. 11:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is a fogacska lehet a bűnös.
2009. okt. 28. 12:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi 5 hósan voltunk így, de nem fog volt, hanem a torka fájt és azért nem volt étvágya, és azért volt nyűgös. Remélem nálatok nem így lesz Drukkolok, hogy tényleg csak fog legyen.
2009. okt. 28. 14:30
 8/8 A kérdező kommentje:

Végül is már 18 hónaposak, és kiderült nem fogacska volt, mert az nekik 1 évesen jött ki az első.

Szeperációs szorongás, ami még ma is tart náluk, és most egyre intenzívebb. Doktornő szerint 2, 2 és fél éves korukra kinövik, addig pedig sok sok türelem.

2010. aug. 18. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!