Hogy viselte, akinek hamar elment a teje, már az első hónapokban?
szia!
az én babám nem szopott. 3 hónapos koráig fejtem a tejet, aztán elapadt. amit annyira nem is bántunk, mert nagyon sok jött vissza neki így teljesen felmarta a nyelőcsövét, hiába tettünk bele sűrítőt és sok minden más praktikát is kipróbáltunk. nem kívánom senkinek azt a keserves sikítást és sírást amit a sav okozott neki egész nap. mindenki ki volt készülve. a tápszer adása után semmi probléma nincs, egy nyugodt, kiegyensúlyozott baba. amúgy én sírtam, kb 2nap volt amíg belenyugodtam, de az egész család azt mondta, hogy mindenkinek, főleg a picinek így jobb.
Szia az én babám is 6 hetes, folyamatosan szoptatom, ha ezt annak lehet nevezni, most 30-40-et eszik ciciből és 60-70-et üvegből. Nagyon nagyon nagyon szerettem volna rendesen szoptatni, és most folyamatosan rosszul érzem magam, hogy tápot is adok, az az érzésem, hogy összevissza etetem. Főleg, hogy kicsit hasfájós, plusz még folyadékot is kell pótolni, olyan, mintha mindenfélével etetném :(
Nem is tudom, mit csináljak, van, amikor arra gondolok, jobb lenne, ha nem is ciciztetném :((( de ettől még rosszabbul érzem magam. Nem tudom, mit csináljak én se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!