Mitől van az h vkinek szép lassan elmegy a teje az első hónapokban, mikor mindent megpróbál?
nálam is ez volt-genetika.
A családunk egy nőtagja sem szoptatott.
Még így is én "tartottam a csúcsot" a 3 hónap szoptatással.
Én is láttam már párszor ilyet sajnos, mármint, hogy valaki minden "szabályt" betartott és mégis :(
Szerintem ennek főként hormonális vagy idegrendszeri okai vannak.
Nem tudom, de én is ebbe a táborba tartozom. Minden vacakságot megvettem, beszedtem, rántott levesen meg teán éltem, aztán mégse ment. Szerintem a kezdeti feszültségekre még dobott egy lapáttal, hogy nem ment a szoptatás úgy, ahogy akartam. Minél feszültebb lettem, na meg minél fáradtabb, annál kevesebb tejem termelődött. (ördögi kör)
Szerintem. Bár az is lehet, hogy nem ezért volt. Ez van. Azért remélem, a tesót fogom tudni szoptatni majd!
Ritkán az anatómiai sajátosságok, gyakrabban betegségek, hormonális gondok (táplálkozás szerepe!) és még gyakrabban a nem megfelelő szoptatási gyakorlat vagy a frusztráló körülmények okozzák.
Nekem van egy olyan sejtésem is, hogy a fogamzásgátló tabletták elterjedésének is köze lehet ehhez. (Meg is fogom erről kérdezi a ligásokat..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!