Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mitől van az h vkinek szép...

Mitől van az h vkinek szép lassan elmegy a teje az első hónapokban, mikor mindent megpróbál?

Figyelt kérdés
mellre teszi a babát, fejni is próbál és mégis elapad?mitől lehet?
2010. júl. 23. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

nálam is ez volt-genetika.

A családunk egy nőtagja sem szoptatott.

Még így is én "tartottam a csúcsot" a 3 hónap szoptatással.

2010. júl. 23. 15:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is láttam már párszor ilyet sajnos, mármint, hogy valaki minden "szabályt" betartott és mégis :(

Szerintem ennek főként hormonális vagy idegrendszeri okai vannak.

2010. júl. 23. 15:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is csak 2 hónapig tudtam elég tejet termelni a picikémnek...én úgy érzem,a kialvatlanság és fáradtság miatt fogyott el.....
2010. júl. 23. 15:20
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Én se értem, mert nekem meg egyfolytéban csak nő és nő a tejmennyiségem, és csak csodálkozom a sok itteni anyukán, akinek nincs teje... Egyszerűen nem értem.
2010. júl. 23. 15:55
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudom, de én is ebbe a táborba tartozom. Minden vacakságot megvettem, beszedtem, rántott levesen meg teán éltem, aztán mégse ment. Szerintem a kezdeti feszültségekre még dobott egy lapáttal, hogy nem ment a szoptatás úgy, ahogy akartam. Minél feszültebb lettem, na meg minél fáradtabb, annál kevesebb tejem termelődött. (ördögi kör)

Szerintem. Bár az is lehet, hogy nem ezért volt. Ez van. Azért remélem, a tesót fogom tudni szoptatni majd!

2010. júl. 23. 16:07
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Az utolsó válaszolóval egyetértek. Nekem az volt csak a szerencsém, hogy mielőtt még teljesen bepánikoltam volna, úgy döntöttem, hogy nem pánikolok. Ha kell kiegészítés, akkor adok tápszert, meg is vettem! Aztán még napokig kb 3-4 napig olyan egy/másfél óránként szoptattam (szerintem tuti, hogy volt, amikor már semmi nem jött neki, de azért dolgozott a drágám), aztán így mégiscsak beállt a mennyiség!
2010. júl. 23. 17:04
 7/7 xStefix ***** válasza:

Ritkán az anatómiai sajátosságok, gyakrabban betegségek, hormonális gondok (táplálkozás szerepe!) és még gyakrabban a nem megfelelő szoptatási gyakorlat vagy a frusztráló körülmények okozzák.

Nekem van egy olyan sejtésem is, hogy a fogamzásgátló tabletták elterjedésének is köze lehet ehhez. (Meg is fogom erről kérdezi a ligásokat..)

2010. júl. 23. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!