Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csináljak ha nem szopik?

Mit csináljak ha nem szopik?

Figyelt kérdés
Tejem van bőven, viszont a babám nem mindig szívja ki. Van amikor fél órát nyammog a cicin, és van amikor 10 perc alatt 60-70 ml-t is kiszív. Sajnos mostmár egyre gyakrabb hogy nem szívja ki. Vagy csak 20-30 ml-t. Mivel tudnám rávenni hogy újra szopizzin?
2008. szept. 20. 09:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira nem akar cicizni, akkor add neki a lefejt tejcit cumisüvegből.
2008. szept. 20. 09:30
 2/8 A kérdező kommentje:
pont ezt akarom elkerülni, mi még csak két hetesek vagyunk és nem szeretném ezt játszani hónapokon keresztül.
2008. szept. 20. 09:33
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
Nálunk az első három héten csak cumisüvegből fogadta el, három hét után pedig hirtelen nem kellett a cumisüveg és csak a mellem fogadta el.
2008. szept. 20. 09:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Milyen időközönként szopik? Próbáld meg néha egy kicsit eltolni az etetés idejét, hogy tényleg éhes legyen. Akkor úgymond kénytelen lesz szopizni, hiszen éhes lesz. Persze nem éheztetésre gondoltam.
2008. szept. 20. 10:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló gond volt, kihivtam egy szoptatási tanácsadót aki megnézte a gyereket és mellet és azt mondta, hogy minden ok, csak ne adjak cumisüvegben lefejt tejet, inkább kis pohárból, és cumit se adjak.2 hetesek voltunk akkor. 2-3 nap alatt radikálisan megváltozott a helyzet. Picur újra elkezdett szépen szopizni.Érdemes megpróbálni! 4 és fél hós baba anyukája
2008. szept. 20. 10:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsot, megpróbálom, hogy nem adok neki cumit.Illetve ezt a pohár dolgot is:)
2008. szept. 20. 12:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Poharazzatok mindenképp, mert ha most megtanuljátok, később sem lesz gond a pohárból ivással, és el fogja fogadni a cicit rövid időn belül! Próbáltad esetleg teáztatni cumisüvegből? Mert ha igen, lehet hogy inkább a cumisüvegre cuppant rá jobban, mert abból könnyebben jön a folyadék, ezért nem akarja elfogadni a cicit. Kitartás!
2008. szept. 20. 12:45
 8/8 anonim ***** válasza:
vigyazni kell a cumisuveggel, mert azon nagyobb a lyuk, konnyebben tud belole inni, és ha lusta a drága (mint én voltam :))), bizony rászokik.
2008. szept. 20. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!