Mire számítsak? Visszaváltoznak valamennyire ha majd nem szoptatok majd? 9 hónapja szoptatok. Előtte 80 A-Bs volt a melltartó méretem, most DD. De lógnak sajnos, előtte a kicsik kerek, feszesek voltak.
hát ne számits semmi jora. nekem sem válltoztak vissza, és én csak 5,5 hóig szoptattam. nagyok maradtak, viszont nem lognakk annyira - szeritnem ebben szerencsém volt :)
de páromnak igy jobban tetszenek :):):):) és ez a lényeg :)
Én sem kecsegtetlek j hirekkel.
Nekem terhesség előtt 80B-C volt a méretem. Terhesség alatt és szoptatásig (8hó) hordtam 100C-s szoptatós melltartót is.
Most jó ha 75B-s és lógnak, főleg oldalról.
Szülök még egy gyereket és ha ugyan ez lesz...hát elgondolkodom majd egy korrekciós műtéten.
A párodnak biztos így is tetszenek. Az enyém is lóg,ha nincs benne tej,amikor tele
van, akkor meg kimondottan szépen néz ki. Hagy magadon a szexi melltartót szeretkezés közben,ha zavar,hogy látja a párod! :)
Én meg azon aggódom itt csendesen, hogy vajon újra megnőnek-e majd, ha abbahagyom a szoptatást.. :)
Eredetileg 75B-s voltam, szülés előtt ez felment 80/85-re, most meg (25 hó után) a régiek is nagyok egy kicsit. Remélem, maradéktalanul visszanő majd az összes izomszövet és nem maradok ilyen laposka. :)
Amikor afiam született, 75b-ről 85-b-re nőttek a melleim. Ennek 10 éve.
Most akicsi 1 éves, még szopik legutóbb 90B-s melltartót vettem. De nem bánom, szerencsére nem lóg és legalább nem kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!