Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mikor fog megjönni? Amíg van...

Mikor fog megjönni? Amíg van tej, addig nem?

Figyelt kérdés
6 hónapos a fiam. Pár hete csak éjszaka hajlandó szopizni, nappal nem fogadja el. De már nappal fejni sem tudok, már nagyon kezd elapadni. Mikorra várhatom a mensit?
2010. márc. 31. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nálad összefügg a tejjel, de nem mindenkinél. Én pl. még mindig szoptatok és 24 hetes pocis vagyok. :-) 6 hós volt a lányom, amikor először megjött.
2010. márc. 31. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tudom, függ a szoptatás gyakoriságától is: ha gyakran kimarad 6 óra a 2 szopi között, nagy az esélye, hogy nem "véd" és megjön a menzesz.
2010. márc. 31. 20:30
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Nem a védelem miatt kérdezem, mivel a fiam születésétől nem volt olyan jellegű kapcsolatunk.

Már csak éjjel 2-3 körül szopizik egyszer a fiam, de akkor is inkább csak komfort szopizás szerintem, mert max. 5 percig tart, aztán alszik tovább. De még jelét sem érzem, hogy meg akarna jönni, pedig már hetek óta ez van, hogy csak éjjelente van szopi.

2010. márc. 31. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Hááát, nekem mindkét szülés után 6-8 héttel megjött, pedig az elsőnél 2 óránként szoptattam még éjjel is...
2010. ápr. 1. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

1 éve szoptatom, a másogdik gyerekemet, már 3,5 hónapos korábn mejött. em volt se kevesebb a tejem, se más ízű, legalábbis a lányomat semmi nem zavarta meg.

A nagyfiam majdnem 2 évig szopott.

2010. ápr. 1. 11:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
10 hónapig szoptattam, rá 2 hónapra jött meg először.
2010. ápr. 1. 11:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát, már meg is jött. :( Pedig olyan jó volt nélküle... :)
2010. ápr. 3. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!