Akkor ez most, hogy van? Amig szoptatok, addig (valoszinü) nem fog megjönni?
Figyelt kérdés
2009. máj. 15. 19:18
1/7 anonim válasza:
Unokatesómnak szülést követő 2. hónapban már megjött pedig szoptatott!Én első babámat 9 hóig szoptattam és miután elválasztotta magát meg is jött.A lányomat pedig 16 hóig szoptattam és vele is a 17.hónapban jött meg!Szóval ahányan vagyunk annyi félék!
2/7 anonim válasza:
Szia!
Az elmélet szerint nem , hiszen nincs peteérés. Elméletileg. Gyakorlatilag meg nagyon is lehet, és akár teherbeesés is...
3/7 anonim válasza:
Szia! Nekem a 3. hónapban jött meg a szülés után. Azóta is rendszeres volt amig most újból terhes nem lettem. :)13 hónapos a lányom. A szopizást szerencsére egyik sem zavarja/zavarta. Sem a mensi sem a terhesség.
4/7 anonim válasza:
Igen, a hormonális hatások miatt sokkal kisebb a valószínűsége, hogy megjön. De nem kizárt! Egy fontos dolog, amit saját tapasztalatból is megerősíthetekamíg minden éjjel szopik a baba, addig nem szokott megjönni, ha már csak nappal nagyon gyakran akkor jön meg.
5/7 anonim válasza:
Császárosan szültem és 4 hónap múlva megjött, azóta olyan pontos,hogy órát lehetne hozzá igazitani, pedig még mindig reggel, délben, este szoptatok.
14 hónapos a lányom
6/7 anonim válasza:
Nem. Nekem 3 hós volt a babám, amikor megjött, pedig kizárólag szoptatom.
7/7 judit1010 válasza:
A menyem szoptatott rendesen, a menszesze NEM jött meg, és mire észbe kapott, megmozdult a kistesó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!