Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 11 hetes babuka, mennyi...

11 hetes babuka, mennyi tejcsit kéne hogy szopizzon? 6-7 alkalommal eszik egy nap.

Figyelt kérdés
2008. szept. 19. 20:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz meghülyülni,akkor most add el a mérleged vagy dobd a kukába.

Amúgy olyan 120-150* a testsúlya kilógrammban.Így megkapod,h nagyjából hány gramm.De ne felejtsd,h te sem eszel minden nap ugyanannyit.Ha naponta minden egyes tisztábarakáskor van pisi a pelusban,akkor eleget eszik.Nagy melegben lehet,h kevesebbet pisil,de többet is izzad.

2008. szept. 19. 20:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyon igaza van az első válaszolónak ki a mérleggel, csak heti egyszer vedd elő egy pucér súlymérés erejéig. A babádat meg mindig tedd cicire ahányszor csak kéri, függetlenül attól hogy az előző szopi óta mennyi idő telt el = igény szerinti szoptatás. A legjobb a babának, a legjobb az anyukának is a tejtermelés folyamatos fentartása érdekében. Ne feledd a tej szopi alatt termelődik leginkább, minél többet szoptatsz annál biztosabb, hogy sokáig fogod tudni anyatejjel táplálni a babádat.
2008. szept. 19. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Én meg azt vettem észre ha nem tartom be a 2.5-3 órát,nem tud annyi tejcsi termelődni..pl ha másfél óránként etetnék,akkor az a kis mennyiség ami a cicibe van ,nem elég neki-kontra:ő éhes marad én meg totál kiürülök..,mert az enyém egy kis zabagép.Tehát az elmélet itt megdőlt-legalább is számomra.NEm beszélve arról ha mindig a cicire dobálom,egyszerűen fájni fog a kis pocak,mert az sem tud pihenni.
2008. szept. 20. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!