Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Le fejem az ügy jó, nem...

Le fejem az ügy jó, nem ciciztettem?

Figyelt kérdés
Sziasztok két hetes a kicsi mind a két mellemre rá teszem meg még potlast is kap. Most mondta vki hogy ő nem is ciciztetti napi haromszor feji magát jò nézi már soká teje van. És cumis uvegbol oda adja neki. Sokal hamarabb meg van igaza is van. De szerintetek hogy ha csak fejem nem fog el apadni a tejem? Vagy ptobaljam egy pár napig? És hogy ha úgy veszem észre hogy egyre több lesz akkor így csinálnám. Csak félek hogy elapad,

2016. febr. 22. 16:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%

"Most mondta vki hogy ő nem is ciciztetti napi haromszor feji magát jò nézi már soká teje van. És cumis uvegbol oda adja neki. Sokal hamarabb meg van igaza is van."

És ez neked elég is, hogy mondott valaki egy hülyeséget.

2016. febr. 23. 09:55
 12/14 anonim ***** válasza:
59%

nézd, a Te dolgod hogyan csinálod. Később nem olyan könnyű ám fejni már, mikor már 170 mili körül szopizik a tejed meg fogy...ráadásul a mellből ő sokkal többet ki tud szívni, mint amennyit Te le tudsz fejni. Ezt majd később megtapasztalod. Egy jó elektromos mellszívóval persze nyilván megoldható.

Viszont ha azt nézed, hogy NEKI mi a legjobb, az egyértelműen az anyamell. Nem vagyok egy szoptatás fanatikus, 1 éves korában leválasztottam a babám, mert úgy gondoltam, hogy annál tovább nem szeretném szoptatni. De addig nagyon fontos, amíg az anya és a baba nem tud másképpen kommunikálni, addig ez a legpreferáltabb módja a baba számára annak, hogy kifejezd neki hogy ott vagy és vele vagy: a bőr kontaktus.

Egyébként nem is értem, szerintem tök kényelmetlen fejni, nekem kellett sajnos tejszaporítás miatt, hát kínnal álltam neki minden egyes alkalommal, még ínhüvelygyulladásom is lett...sokkal egyszerűbb szoptatni...tényleg nem rosszból mondom, de aki szerint fejni kényelmesebb, az nem normális...biztos több érvet fel lehet hozni a szoptatás ellen, de hogy kényelmesebb volna fejni...

2016. febr. 23. 10:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Szoptatás: mellre teszed

Fejés: fejsz, megeteted (ami kb. ugyanannyi idő, mint a szoptatás), mosogatsz, fertőtlenítesz mindent

Nekem a szoptatás egyszerűbbnek tűnik. :)

2016. febr. 23. 17:48
 14/14 anonim válasza:
A szoptatás sokkal kényelmesebb,meghittebb,egyszerűbb.A baba szájának(pl.a későbbi beszédfejlődés miatt),állkapcsának kifejezetten előnyös a szopómozgás.Ráadásul az anyamellből a baba mindig annyit szopizik,amennyire szüksége van(ha igény szerint szoptatod),nem kell a fejéssel gyötörnöd a melledet.
2016. febr. 23. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!