Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 7 hónapos babám még mindig 3...

7 hónapos babám még mindig 3 óránként kel éjjel, mit tegyek, hogy ne keljen fel éjszaka?

Figyelt kérdés
Pedig ebédet és vacsorát is kap szilárdat bőségesen, amit utána cicivel öblít le. A citromfű teára gondoltam, hogy adok neki este, az beválhat? Vagy valami más paraktika? Azt nem szeretném, ha köztünk aludna, mert nem tudok mellette aludni, már próbáltuk. Azt is, hogy csak visszasimogassuk+tea, de amikor már 2 órája bömbölt, akkor jött a cici és a várva várt alvás. Már kezdünk nagyon kilenni.
2010. márc. 30. 18:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz tenni!Megszokásból cicizik, nem pedig éhségből vagy szomjúságból!Nekem 2 éves koráig csinálta a lányom, és miután sem éjjel, sem nappal nem kapott cicit, 3. éjjel végig aludta az éjszakát!A sógornőm 1 évig bírta csak ezt , és "erőszakkal " leszoktatta a lányát az éjszakai ciciről!Nem adott neki, és ennyi!Néhány sírós éjszaka, de megszokta!A lányom sem aludt közöttünk!Éjjel átsétált a mi szobánkba, bebújt mellém, és kiszolgálta magát4Aztán mikor elaludt a cicin, vittem vissza!
2010. márc. 30. 19:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is így csináltam,pár sírós éjjel és átaludta az éjjt,mai napig.De én csak akkor csináltam azt mikor már tényleg látod hogy ez nem éhség hanem rafkósság:-)
2010. márc. 31. 12:41
 3/3 A kérdező kommentje:
SZIASZTOK! A HELYZET AZ, HOGY 1 HETE PRÓBÁLJUK APUVAL LESZOKTATNI AZ ÉJSZAKAI CICIZÉSRŐL ÉS MÉG MINDIG FELKEL, BÁR TEÁT KAP.LEHET, HOGY A TEA MIATT KEL MOST FEL? MÁR RÉG ALUDNIA KELLENE SZERINTEM! ESTÉRE KAP RENDES VACSORÁT. MÁR NAGYON ZOMBIK VAGYUNK.
2010. ápr. 11. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!