Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha az UltikaUrea nem vált be,...

Ha az UltikaUrea nem vált be, érdemes lenne megvennem a More Milket?

Figyelt kérdés
2008. szept. 18. 13:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
a teát próbáltad? Fitolac, Lactoherb
2008. szept. 18. 13:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Laktoherbált iszom napi 4 filter, de egyre kevesebb tejcsit tudok lefejni. sajnos a babóca nem szopizik, fejem és úgy adom neki. KÉt napja nagyon kevés a tejcsim. 2 hete volt hogy 160 ml-t is letudtam fejni, most vab hogy csak 50 ml a két ciciből.

Szedtem az ultikát, de nem volt változás, gondoltam kipróbálom a More Milket. Érdekelne hogy megéri megvenni, mert hát borsos ára van.

2008. szept. 18. 13:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Holnap leszünk 7 hetesek, és szeretnék még egy darabig anyatejet adni a babócámnak.
2008. szept. 18. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem az Olenum ricini d6 nevezetű homeós bogyó segített. Annyira visszahozta a tejet, hogy a babó majdnem egy éves volt, amikor abba hagyta a szopizást.

Két hónapos korától szedtem.

2008. szept. 18. 14:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez is mint minden egyénfüggő.Én is kipróbáltam a More Milket mert sokan dicsérték,de én nem voltam tőle elájulva.Az Urtica Urens jobban bejött+napi másfél liter Laktoherb teát ittam meg.De nyugodtan kipróbálhatod,hátha neked éppen az fog segiteni.És nem veszitesz vele semmit,max az árát mert az elég húzós..
2008. szept. 18. 14:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Olenum ricini d6 hol lehet kapni?

Gyógyszertárban, gyógynönényboltban?

kb mennyi az ára?

Köszönöm a válaszokat!

2008. szept. 18. 14:48
 7/7 anonim ***** válasza:
ÉN MOST KEZDTEM EL SZEDNI A MORE MILK PLUST,EDDIG AZ URTICÁT SZEDTEM,REMÉLEM ,HOGY JÓ LESZ
2008. szept. 25. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!