1/6 anonim válasza:
Épp ma voltam bababoltban. Ez kb a bolti ár fele.
2/6 anonim válasza:
én nem veszek.sztem felesleges előre megvenni,mert nem biztos h szükség lesz rá.ha meg mégis akkor még mindíg meg lehet venni utólag.
3/6 anonim válasza:
Ez tényleg a bolti ár fele!
Viszont én sem venném meg előre, mert nem biztos, hogy kell majd és akkor meg drága volt a feléért is :)
4/6 anonim válasza:
én egyik gyerenél sem vettem, kb hat hétig fejtem kézzel (nem minden nap, éjjel soha)
a nagy 21 hónapig szopott, a kicsi mjdnem 1 éves és még többször szopik.
5/6 anonim válasza:
Jó áron van és ha mégsem kellene, ennyiért simán tovább is tudod adni!
Szerintem nagyon jó ez a mellszívó. Én csak esténként használom amióta átalussza az éjszakát. Így éjjel nem ázok át:-)
6/6 Vilcsianyuja válasza:
Utolsóval értek egyet, ne hagy ki ezt az ajánlatot, nagyon jó boltot csinálsz. Ha nem kellene a mellszívó, akkor majd el is tudod adni. Amúgy én is ilyet használok, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!