Akinek van, mi a véleménye az Avent mikrós gőzsterilizálóról? Most 25%-os leárazás van a Brendonban, megérné megvennem? Ti mivel sterilizáltok? Hogyan működik, tiszta lesz?
attól függ mi a szándékod, mert ha szoptatni akarsz és nem akarsz később sem cumisüveget használni felesleges. Mert sterilizálni csak hat hetes koráig kell a cuccokat. Nekem azt mondta orvos ismerősőm, ezért a sem a cuccokat, amiben elteszek neki lefejt tejet, zöldséget, gyümölcsöt nem kell strilizálni. Illetve én vettem egy üveg chicco folyadékot és abban átmostam mindent.
Persze nem tudom mennyi az ára egy ilyennek és konkrétan mit lehet benne sterilizálni, de ha húzós az ára és úgy nem kihasználható, akkor ne vedd meg. Ha meg nem drága és úgy gondolod, hogy ki tudod használni vedd meg.
Én Aventet vettem, de használtzat, 3 ezerért. Utólag úgy gondolom, hogy a kétezer forintos noname mikrós sterilizátor ugyaonoyan jól megtette volna. Itt végülis csak a gőz dolgozik, nem a készülék.
Arra figyelj, hogy BPA mentes legyen, amit veszel.
Előtte el kell mosni mosogatószerrel folyó víz alatt, mert a tejmaradékot, ételmaradékot a sterilizáló értelemszerűen nem szedi le.
Én minden használat után elmosogatom a mellszívót, az üvegeket, és naponta egyszer sterilizálok. 4 hetes a babám.
én is használtan vettem, de igazából bármelyik nem márkás is megtette volna, ahogy az előttem szóló is írta.
ki van használva rendesen, napi 1x a mellszívó, 1-2-3-100x a cumi, gyógyszeres kis műanyag kanál, bimbóvédő kerül bele.
tiszta nem lesz, én mindent elmosok rendesen, úgy teszem bele, ez fertőtlenít csak!
ha nem gond a pénz, vedd meg, de szerintem bármelyik megteszi, ez esetben tényleg csak a márkát fizeted meg!
Csatlakozom az előttem szólókhoz: nekünk ilyen van, én is az auchanos leárazáson vettem meg, de én is utána láttam, hogy az olcsóbb is megtette volna.
Én nagyon sokat vaciláltam, hogy kell e vagy nem, hiszen régen sem volt. De gondoltam mire megveszem az új edényt, amiben kifőzöm a cuccokat (mert csaknem ugyanabban főzném ki, amiben előtte a pörkölt főtt :o)), meg kínlódni a vízkővel, meg 20 percig főzőgetni, leforrázom magam, stb. Meg úgy voltam vele, hogy így legalább nem kell takargatni a konyhában a száradó bébi cuccokat, hanem csak belerakom, benne hagyom, és megvan a helye. Nekünk 3 cumisüvegünk van, meg egy aventes mellszívó, plusz a cumikat is ebben fertőtlenítem. Az elején még minden használat után, mostmár csak naponta este bedobom a mikróba őket. Én nem bántam meg, hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!