Mit csináljak? Úgy elszomorodtam.
Miből gondolod, hogy elmegy a tejed?
Lehet azért csökkenhetett, mert stresszeled magad!
Nálam 6 hónapos volt a baba, amikor depressziós lettem. Nem volt könnyű, napokig nem aludtam, lefogytam, ideges voltam, de a baba szoptatását egy percre sem adtam fel! 2 hónap alatt rendbe szedtem magam, azóta is szopik a fiam (15 hós) és örülök, hogy a férjem mellettem állt.
Nyugodj meg, szoptasd sűrűn a babát, ha nem,akkor kezd el a hozzátáplálást, és örülj annak, hogy a babád 6 hónapig anyatejes volt! Én mindig erre gondoltam, s ez felvidított.
Lazítsd el magad, ne görcsölj, mert et a baba megérzi, s a stressztől kevesebb lesz a tejed, nem pedig több! Hidd el én már egyszer végigcsináltam!
Köszi. Rnedesek vagyotok.=)
Amúgy onnan gondolom hogy olyanok lettek a melleim mint két kiürült tejes zacskó. És amikor kaja időben fejni akarom nem igazán jön semmi. Sajnos...Nem stresszelek, csak elszomorít. Ja és a manó is tátogatja még a száját ha végzett..
6 hónapos korában nekem sem voltak márbeduranva és fejni se nagyon tudtam volna, de minek is.
Nem fog elmenni atejes. Az enyém most 1 éves és még mindig szopik, többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!