Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 10 hetesek vagyunk és szoptatu...

10 hetesek vagyunk és szoptatunk, bár este kis pótlás kell. Mit tegyek hogy este is legyen tejem?

Figyelt kérdés

Reggel simán bepuszil 180-220-at, estére jó ha 70-et kicsikarunk a ciciből 1 óra küzdés árán!? Iszom a teát, eszem a More Milket.

Hogy kell főzni köménymag levest?

2008. szept. 18. 09:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Egész nap folyamatosan igyál rostosleveket. Én még iszok 3féle szopis teát 2-2 pohárral mindegyikből. És egyél rendszeresen. Én még sok tojásos rántásos levest eszek köménymaggal. A hagymát odateszed olajon. Üveges lesz teszel bele egy kis lisztet elkevered és pirospaprikát kicsit kavargatot felöntöd vízzel ízesíted teszel bele köményt(én öröltet szoktam, nem szeretek, ha ráharapok az egészre). Tojást felversz és beleöntöd, elkevered. Én utánna teszek bele egész tojást is azt csak simán beletöröd de utánna már nem kavarod, hogy egybemaradjon.

Jó étvágyat és sok tejcsit!!

2008. szept. 18. 09:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az OLENUM RICINI D6 nevezetű homeós bogyó nagyon sokat segített. Már majdnem elapadt a tejem, amikor a pici két hónapos volt, de ezekkel a bogyókkal majdnem egyéves koráig tudott szopizni.

2008. szept. 18. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!