Nem eszik keveset?

Figyelt kérdés

Babám 9 hetes, 5100 gr. Igény szerint szopizik. Átlag 8 alkalommal szopizik. Éjjel többnyire 2-szer ébred enni,de előfordul, hogy 21-töl 4-5-ig is alszik. Akkor is csak gyorsan eszik és alszik tovább. Egyrészről jó, csak aggódom, hogy elég-e amit eszik? Napközben többször is cicire teszem,így lehet,hogy többször eszik kevebbet. Ha mértem, 80-at evett átlagosan. Ha nem éhes,nem fogadja el a cicit. Jó ez így. Doki szerint nem kell aggódni, de nekem vmi nem klappol.. :/

2 nagyobb tesó van, van már rossz tapasztalat, ezért is foglalkoztat.

Előre is köszi! :)

Remélem, nem zavaros és a lényeg benne van?!

2016. jan. 28. 08:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igen, a min.hízás a 10 deka/hét. :/

Csak azt nem értem, h tejem van. De 80ml-nél többet egyszerűen nem eszik. Nem veszi be a cicit... magas ez nekem, mint bivalynak a tangó.

Mondtam a drnőnek is, h sutem kevese(bbe)t eszik, de ő is csak azzal jött,hogy jól gyarapodott. Eddig. De én látom, h vmi nem oké. Vagy az a.tejjel van baja, vagy szopizni nem szeret (erre azt mondta, van olyan baba), nem tudom. :( Eszik kb.5 percig, aztán bealszik. Mintha nem akarna vele dolgozni, csak a könnyebb része jó. Nem cumizik, nem kapott még c.üvegből semmit és az ujját sem szopja. :/ Idegörlő... :(

2016. jan. 30. 12:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy aggodsz! De ha egyebkent jokedvu baba nincs miert aggodnod! Lehet, hogy Ő ilyen kis étkű, nincs tobbre igenye...?!'

Nappal eszik 8x ejjel 2x?

Az 10 alkalom es ha 80-90-et eszik akkor az 900gr/nap ami teljesen jo!:)

2016. jan. 30. 20:46
 13/14 A kérdező kommentje:

Ha még vki olvassa...

Megmértem egy napot (24h). 12x szopizott. Össz. 710grammot (lefelé kerekítve).

Igy elvileg eleget eszik (618-773gr).

Ezek szerint tényleg abszurd volt az aggodalmam, ahogy itt vki fogalmazott.

Köszi a válaszokat! :)

2016. febr. 2. 13:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Én kislányom tegnap volt 8 hetes, 8. éjszakánk volt, amit átaludt (este 8kor alszik el, reggel 7-8ig alszik). Ő most átállt, hogy nappal 2-2,5 óránként eszik, és így megeszi az adagját ugyanúgy, tegnap mértem mérleggel kíváncsiságból. Gyarapszik szépen, úgyhogy biztos nincs gond. :)
2016. febr. 3. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!