Fejjem le a telej éjszaka szerintetek?
a kisebbik lányom kedden lesz 15 hetes és az elmúlt 3 éjszaka este fél9-től fél 4, fél 5-ig aludt ébredés nélkül. Mit kell ilyenkor tenni, ha eddig 2 körül még szopizott, de most ez kimarad?
A fagyasztóban van 5-6 zacskó 150ml-s tej lefagyasztva, a hűtőnek nem termelném a tejet, de nem akarok rosszat sem magamnak. (A nagyobbik lányom 2 és fél éves, 1 éves koráig szopizott szinte 2 óránként és még most sem alussza át az éjszakát, így ez a helyzet nekem merőben újdnság.)
Az én babám ugyan még csak 9 hetes, de már 2 hetes kora óta átalussza az éjszakákat.
Az én tejem emiatt folyamatosan kezdett csökkenni, mert nem keltem fel fejni, azóta feékelek, és ismét van rendesen tejem.
Szóval a szervezeted rá fog sajnos állni a ritka szopira, és amikor napközben sűrűbben kéri, akkor nem lesz elég.
Szia! Én nem fejtem éjjel, örültem ha alhattam. Nem volt ebből semmi problémám, 8 hónapos koráig ötször szopizott,már elmúlt egy éves és még mindig szopik este.
Ha nem eszik majd éjjel be fog állni a szervezeted úgy, hogy reggelre "készíti" a tejcsit. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!