Egy kis tetoválást szeretnék a csuklomra a lanyomrol,10honapos leginkább estenket szopizik még, van aki mert tetovaltatni igy?
11-es.
Talán nem érted amit írtam, talán nem akarod érteni.
Az értelmes hozzászólásokkal te tényleg nem kérkedhetsz.
Első sorban az a gondom, hogy egy kismamának a pár hónapos gyermek mellett tényleg az a gondja, hogy mikor mehet varratni...? Tudomásom szerint a gyermekkel való foglalkozás igen sok örömöt, de persze fáradtságot is jelent az anyának, minden nap hoz valami újat, ahogy fejlődik a gyermek és ezek a napok megismételhetetlenek. Továbbá úgy tudom, hogy minél tovább tudja szoptatni az anya a gyermekét, a kicsinek annál jobb lesz az immunrendszere is, de biztosan hasznosabb, mint korábban abbahagyni a cicizést.
Erre itt ez a kérdés. Kell az a tetkó, persze értem, hogy ez divat meg sikk, meg menő és már ciki, ha valakinek nincsen. De őszintén, nem ráér az akár majd pár év múlva...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!