Ismerősöm ajánlott egy tetováló csajszit, aki ezt a tetoválást készítette neki. Nekem valahogy nem jön be ez a tetkó, olyan "darabosnak" látom. Én is írást szeretnék tetováltatni. Szerintetek jól dolgozik?
Hát ez gáz. Mondjuk én alapjáraton baromságnak tartom a tetkót, ha meg valaki angol szöveget varrat magára, hát az extra IQ-light :) Ha ezzel ébrednék a hátamon, főbe lőném magam (mármint először persze még nem magam :)))
A végén a with me forever lényegében egybe van írva?? Ezt nem szokás előtte megrajzolni, megtervezni valami plajbásszal, mint a kisiskolás ceruzával rajzol a vízfestés előtt? Belekezd a müvésznő, oszt vagy kifér vagy nem?
Másrészt meg nem vagyok egy profi angolos, de szerintem az első mondatot kicsit gyúrhattátok volna.
Ez így nagyon leértékelt cuccnak tűnik.
Nagyon kicsi a szöveg, ekkorában nem lesz hosszú távon szép. Ez tervezési hiba. Ilyenkor általában tapintatosan egy-két betűmérettel nagyobbat kell nyomtatani.
Az elhelyezés is fura, ferdén, meg két hosszú sorba? Nem véletlenül létezik a könyvekben is az állított téglalap formátum. Egyszerűen az esztétikailag kieghyensúlyozattabb.
Azért darabos, mert a stencilezés nem volt precíz (valszeg amiatt mert ennyi részletet már nem bírt átvinni, szemre pedig nem igazított). Most nézd meg, nem hiszem el hogy a font tervezője az összes betű felső részét kicsit máshogy kanyarította.
Ez szerintem tipikusan az az eset, amikor a tetováló nem ismeri a műfaj határait, nincs művészeti képzettsége és/vagy túlságosan is önfejű, csökönyös a megrendelő.
csúnya, hibás, gusztustalan
nem vállalnék tőle semmit, nem még ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!