Mellszívó nélkül is meglehet oldani a dolgokat? Mikor kell leginkább használni?
ha a baba uygesen tud szopizni alapbol par nap alatt be all a kereslet kinalat.
de elofordul sokszor hogy az elejen begyullad a mell es olyankor.lazat is okozhat ha az ember nem feji le a felesleget. meg adodhat hogy dolgod akad vagy lebetegszel es nem tudsz szoptatni, olynakor jo ha van a hutobe tartalek....szerintem egy kezit legalabb erdemes venni.
Ha kell fejned, kézzel is lehet, az elsőnél én is inkább így csináltam, mert az akkori mellszívóm nem volt egy nagy durranás. Nekem bevált a kézzel történő fejés, csak rá kell érezni.
Én szerettem szoptatás után kifejni a maradék tejet, ha nem csináltam, megfájdult, begyulladt, jobb volt így az elején. Később már nem kellett. A tejmennyiség fokozása érdekében is szoktak fejni, illetve azért is, hogy legyen későbbre, ha lehet tudni előre, hogy az anyuka valamiért nem lesz a baba közelében a következő szoptatásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!