Az aventes kézi mellszívó mindenkinek bevállt? Ha nehez indul meg a tejem, ez tud majd segíteni?
Figyelt kérdés
persze tudom a bébit kell sokszor cicire tenni, de ha fejem az is segít, igaz? akarom hogy beinduljon rendesen.
az első babánál csak pár csepp volt semmi több.
2010. márc. 27. 10:50
1/4 anonim válasza:
nekem bevált,már a kórházban is használtam,nem is gyulladt be a cicim.
2/4 anonim válasza:
Nekem avent elektromos van, bevált nekem is.
3/4 anonim válasza:
Én császáros voltam és már a kórházban próbálgattam, mert állandóan betápszerezték a babát, mielőtt megkaptam szoptatásra. Nehezen, erőltetve, de szoptattam amikor csak tudtam,+ mellszívóztam.
Azóta is nagyon szeretem.
Igen! Érdemes vele próbálkozni, természetesen amellett, hogy amikor csak tudod mellre rakod a babát, 2 hós baba anyukája
4/4 anonim válasza:
Tíz hónapig használtam. Bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!