Mennyi ideig szoptatod a babád és addig hány ml-t szopik?
amíg kérte és nem mértem mennyit evett
1 éves és még szopik
előző
a cumisüvegből etetés teljesen szükségtelen ,és ha 1 órát szopik, akkor annyit
Ő még csak 10 napos még kicsi, hadd ciczen, később ahogy erősödik, egyre hamarabb fog végezni
a dokid meg nem egy észlény.-((
és nem méregesd mennyit eszik, mérd meg hetente 1x és nézz havi átlagot
A tejcsatornák mindenkinek vékonyak...
Egy 10 napos baba még most szokja az új helyét, azt hogy már neki kell "megszenvedni" az éltető tejért, mert nincs már köldökzsinór, ami táplálja. Nem kell siettetni. Amikor az én babám ekkora volt, volt hogy 1 órát is cicizett. Ahogy telnek a napok, hetek, hónapok, úgy fog a tied is erősödni. Persze hogy cumisüvegből hamar kiissza, azzal nem kell dolgozni, viszont majd hasfájós lehet, mert rengeteg levegőt nyel így, cicivel pedig minimálisat. Ne dokira hallgass, hogy mennyi ideig szoptasd a babádat, majd a baba tudja.
Az én fiam 1 hét mulva fél éves lesz, már 10 perc alatt jól lakik, míg éjjel van hogy 30percig cicizik.
A másik kérdésre a válasz, egyszer mértem két hónaposan cumisüvegből megivott 100ml-t, azóta nem mértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!