Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kiszáradt, kipirosodott és...

Kiszáradt, kipirosodott és fáj a mellbimbom! Szerintetek mitöl?

Figyelt kérdés
25hos a kislányom!Eddig rendszeresen szopott,nappal és éjjel is!Mult héten 3napra korházba kerültünk és ott meg extra sokat cicizett!Harmadik napra amelyik napon jöhettünk haza nagyon fájt mind két mell bimbom és vörösek,szárazak voltak!Este szopizásnál végig sirtam anyira fájt!Akkor ugy döntöttem el választom!Most csak este kap cicit el alváshoz,de amig cicizik és utána kb fél orát fáj a bimbom!A pirosodás el mult,de nagyon ki van száradva!Lehet a sok cicitöl?Mit tegyek,hogy el muljon?
2016. jan. 11. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:
nyilván, nagyon erősen szívhatnak már ilyenkor, ráadásul a fogak..válaszd le teljesen!
2016. jan. 11. 18:50
 2/3 LadyLoss ***** válasza:
Ha nagyon ki van száradva akkor logikusan kenegesd, hogy puhuljon a bőr. Azért fájdalmas, mert a kiszáradt bőr bereped. Lanolinos krémmel kend, naponta többször, azt nem kell lemosni szopi előtt, és extra puha lesz a bőröd tőle.
2016. jan. 12. 07:53
 3/3 anonim ***** válasza:
vagy vegyél fele áron lanolint a gyógyszertárban - ha adnak...én 400 ft-ér vettem egy háromszor akkora tégelyt mint a lansinoh krém és társai...azóta is azt használom
2016. jan. 12. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!