A szoptatás fáj?

Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 13:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
67%
Ha megfelelően szopik a baba, akkor egyáltalán nem. Akkor szokott fájni, ha nem nyitja elég nagyra a száját és szinte csak a bimbót kapja be.
2010. márc. 25. 13:48
 2/29 anonim ***** válasza:
71%
Eleinte fájhat hiszen nem volt így ebben a formában ennyire igénybe véve a melled(gondolom).De ez elmúlik a megfelelő technika alkalmazásával:)
2010. márc. 25. 13:50
 3/29 A kérdező kommentje:
köszönöm. nekem még nincs gyerekem. csak egyik barátnőmnek nem rég született babája és erre panaszkodik, hogy fáj neki a szoptatás. első gyereke és ő is meglepődött, hogy ez ilyen. de ezek szerint nem kéne, hogy fájjon.
2010. márc. 25. 13:51
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rátették a babát a mellemre a szülőszobán, akkor még vigyorogtam, aztán amikor elkezdte szívni, azt hittem, kiugrik a szemem... Pár hét után viszont elmúlik.
2010. márc. 25. 13:55
 5/29 anonim ***** válasza:
67%
Első vagyok: igen, az elején nekem is fájt, volt, hogy csillagokat láttam. Sokan ekkor adják fel a szoptatást. Ekkor a mell és a mellbimbó még "edzetlen", de idővel hozzászokik az újfajta tevékenységhez. Meg hát bele kell jönni a babának is és az anyának is. De minden erőfeszítést megér: én már 6 hónapja csak szoptatok, de hálát adok a Jóistennek minden egyes napért, amin anyatejet kaphat a gyermekem.
2010. márc. 25. 13:56
 6/29 A kérdező kommentje:
jaj ne. akkor készülök lelkiekben. nekem még később jön. de értem, szóval akkor az első pár hét rossz
2010. márc. 25. 13:57
 7/29 anonim ***** válasza:
67%

Nekem is fájt:) Annyira erős vákuumot képzett a babám, hogy vérhólyagot szívott rá, pedig tökéletesen csinálta (megnézte egy lll-es). Később is voltak rajta kék foltok, de azok már nem fájtak:) Kb. 2-3 hét, és megedződik:)

ҝ

2010. márc. 25. 14:13
 8/29 Vilcsianyuja ***** válasza:
83%
kitartás a barátnődnek, el fog múlni a fájdalom pár hét után, ha megerősödik a bimbó. szerintem az elején, akárhogy kapja be a baba a cicit, akkor is fáj, később meg már az se fáj, ha csak a bimbóra csücsörít rá :)
2010. márc. 25. 14:25
 9/29 anonim ***** válasza:
67%
Én 3 hete szültem,most kezd elmúlni a fájdalom.Az elején teljesen kisebesedett és vérzett a mellbimbóm.
2010. márc. 25. 15:19
 10/29 A kérdező kommentje:
most totál kivagyok. nemsokára tervezzük a babát. nézegettem szülésvideókat... jaj. vannak olyan olyanok, hogy a doki rángatja szerencsétlen babát a fejénél fogva, az anya meg majd szétszakad úgy fáj neki. nem lehetne ezeket a részeket átugorni? :) eddig nem féltem, de most kezdek
2010. márc. 25. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!