Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért szólnak be az idős...

Miért szólnak be az idős nénik, hogy: jaj de nagy baj, hogy nem szoptatok?

Figyelt kérdés
10 hónapos gyönyörű egészséges kislànyomat mindig megcsodàljàk a boltban, majd rendre megkérdezik: szopik még? Màr itt csodàlkozok, hogy, ilyet hogy illik kérdezni... De úgy tűnik idős néniknél ez természetes... mikor azt vàlaszolom, hogy nem, megrökönyödnek, szànakozva néznek és előadàst tartanak, hogy ez milyen nagy baj. Azt pedig meg sem halljàk, hogy önhibàmon kívül (betegség miatt) apadt el a tejem, kislànyom 2 hónapos kora utàn. Nekem is fàjó pont, hogy nem tudtam tovàbb szoptatni. Miért piszkàlnak még pluszban? Tudom, hogy nem kellene törődnöm velük, de mégis rosszul esik.
2015. dec. 31. 00:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%

ne adj nekik teret. a babanak a legjobb az anyatej. en szoptattam. nyilvan meg van az okod ra te miert nem ok viszont ezt nem latjak nem tudjak.es nincs rad irva miert nem szoptattal es amilyen a magyar, rogton aljas szandekot feltetelez nyilvan lusta voltal es szar anya hogy nem szoptatsz. ami egyebkent teljesen mellekes mert ha abba mem akarnanak "tanacsot adni" akkor azzal jonnenek hogy miert cumizik a gyerek vagy epp miert nem.cumizik miert hordozod st.

ezeknek nincs jobb dolguk es en is racsodalkozok mindig hogy kepesek valoban vad idegenkent megkerdezni hogy szoptatsz e.

szoval legkozelebb allj a sarkadra es tessek batran.viaszakerdezni: néni ki tud még menni pisilni a wcre kezit csokolom? hidd el tobbet nem fog kerdezni.

2015. dec. 31. 12:48
 12/13 A kérdező kommentje:

mindenkinek köszönöm a választ, aranyosak vagytok. azt hiszem legközelebb ha megkérdezik szopik-e még, azt mondom: igen. így a kecske is jól lakik, és a káposzta is megmarad, ahogy az egyik kedves válaszoló írta. :)

köszönöm, h ítatok :)

2015. dec. 31. 14:24
 13/13 A kérdező kommentje:
elolvasva a válaszaitokat, sokkal jobban érzem magam.
2015. dec. 31. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!