Miért szólnak be az idős nénik, hogy: jaj de nagy baj, hogy nem szoptatok?
"És Önök élnek még nemi életet a férjével?"
A meghökkent arcra "mentegetőzz", hogy azt hitted, hogy most illetlen kérdéseket kell feltenni és próbáltad felvenni az iramot.
Lazán kapcsolódik, de ügyfelezős időszakomban belefutottam egy fickóba, aki állandóan édesemnek, cicának meg egyebeknek szólított. Elfutott a méreg és lemókuskáztam. Döbbenten nézett rám. Mondtam, hogy ne haragudjon, azt hittem, hogy ennyire baráti viszonyban vagyunk már.
Onnantól "kedves kisasszony" lettem, szigorúan :)
Az öregasszonyok azon kívül, hogy nagyon utálatosak tudnak lenni, sokat látott emberek. Én utánanéznék miért a megrökönyödés. A legegyszerűbb, hogy megkérdem az egyiket.
Hát igen..., te tudod az igazat hogy miért nem szoptatsz, ha nem hallgatnak meg nem tudsz mit tenni felszínes hülyék.
Én is hasonló helyzetben voltam. Talán kétszer hallgattam meg a kiselőadást, a következőnél már inkább szopizott a gyerek.:D Olyankor bólintanak egyet, esetleg combhurkák mennyisége alapján kommentálják a tej mennyiségét, én meg összenézek a lányommal és mosolygunk. Nem kell azt senkinek se tudnia, hogy tápszeres, a miérteket meg pláne nem.
Szerencsére ahogy nő, egyre kevesebb ilyen kérdést kapunk, szóval nyugi, rövidesen vége lesz.:)
Én ezt nem értem, mert régiektől mindig csak olyan sztorikat hallok (mondjuk 60+), hogy nem szoptattak vagy csak 3 hónapig, mert akkor az volt az elvárás. Most meg erőltetik a 2 évet? milyen álszentek...
Egy tanácsom van, ha szereted a szarkasztikus humort, próbálj velük trollkodni. Nekik mindegy úgyis, hogy mit válaszolsz (hiszen előre elítélnek), te meg jól szórakozol!
Engem eddig kétszer piszkált öreg néni, és egy bácsi. A néni megkérdezte tőlem terhesen ősszel (30 fok), hogy nem fázom meg a téli kabát nélkül? én mondtam, hogy de, ezért vagyok itt most is az orvosnál. és kimentem:))
A másik esetben azt kérdezte egy bácsi, az esővédő alatt nem fullad-e meg a gyerek. én mondtam, hogy de, igen, sajnos megfullad...és szomorú arccal eltoltam a babakocsit.:))
szerencsém van, mert ez Bp belváros, sosem látom többé őket.:))
28N
Az én lányom másfél évesen szopizik és nekem meg azért szólnak be. Tudod, ha "van rajta sapka" akkor meg az a baj.
Legalább vkihez tudnak beszélni. Rájöttem, hha én kérdezek először, akkor nem vekünk foglalkoznak. "Hogy van? Nem fáj a lába?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!